Ar norėtumėte, kad Nickas Weileris-Babbas apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

Foto: Baumann

Krepšinio naujienų portalo „Sportando“ žurnalistas Luca D'Alessandro praneša, kad į Kauno „Žalgirio“ akiratį papuolė amerikietis Nickas Weileris-Babbas.

Krepsiniozinios.lt šaltiniai teigia, kad krepšininkas yra tik, kaip atsarginis planas, jei išvyktų vienas iš dabartinių „Žalgirio“ legionierių.



24 metų 196 cm ūgio gynėjas šį sezoną rungtyniauja Liuvigsburgo „MHP Riesen“ klube. Tai buvo pirmasis sezonas profesionalo karjeroje.

Vokietijos čempionate krepšininkas vidutiniškai renka po 13,2 taško, atkovoja po 4,5 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 2,7 rezultatyvaus perdavimo bei renka 13,9 naudingumo balo.

Verta paminėti, kad dabartinis žalgirietis Thomas Walkupas taip pat prieš atvykstant į LKL čempionų gretas vilkėjo „MHP Riesen“ ekipos marškinėlius bei yra tokio pat tipo žaidėjas, kaip ir N. Weileris-Babbas.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar norėtumėte, kad šis amerikietis apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius?

Gynėjas prieš atvykstant į Europą, žaidė „Iowa“ universitete, kur per paskutinius trejus metus vidutiniškai įmesdavo po 7,7 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio bei atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad „Žalgirio“ gretas jau papildė Steve‘as Vasturia. Apie jį oficialiai klubas informuos pasibaigus šiam sezonui.











Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: