„Žalgirio“ laukia didelės permainos: klubą turėtų palikti E. Ulanovas, Th. Walkupas ir dar keli žaidėjai

 Zalgiris.lt ir Euroleague.net nuotr.

Eurolyga pirmadienį priėmė istorinį sprendimą – nutraukė 2019-2020 m. sezoną.



„Encestando.es“ praneša, kad klubams šio sezono nutraukimas gali kainuoti daugiau nei 30 milijonų eurų.

„Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas minėjo, jog komandos biudžetas kitame sezone trauksis apie 30 proc. Šiemet jis buvo 12 mln. eurų.

Manoma, kad „Žalgiris“ kitą sezoną savo sąskaitoje turės tik 7-8 mln. eurų, o tai reiškia, kad daug uždirbę krepšininkai privalės išvykti iš komandos.


15min.lt informuoja, kad „Žalgirio“ gretose veikiausiai paliks bent 4-5 krepšininkai.

Tuo tarpu Krepsiniozinios.lt šaltiniai teigia, jog „Žalgiris“ vasarą atsisveikinti turės su Edgaru Ulanovu ir Thomasu Walkupu. Abu krepšininkus intensyviai medžioja kiti Eurolygos klubai.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, naujokas Steve'as Vasturia ir bus tas žaidėjas, kuris pakeis išvyksiantį Thomasą Walkupą. Pastarasis dar sezono eigoje pratęsė sutartį su LKL čempionais, tačiau jo sutartis bus išpirkta.

Komandą gali palikti ir Zachas LeDay, Jockas Landale'as bei Nigelis Hayesas. Tiesa, dėl šitų žaidėjų dar nėra priimtas galutinis sprendimas ir bus bandoma tartis dėl atlyginimų mažinimo.

Tuo tarpu krepsiniozinios.lt žiniomis, Marius Grigonis bei Lukas Lekavičius turėtų ir kitą sezoną vilkėti „Žalgirio“ marškinėlius.

Primename, kad nėra aiški ir Šarūno Jasikevičiaus ateitis. „Eurohoops“ spėja, kad treneris gali palikti LKL čempionų gretas. Apie tai skaitykite čia.

28 metų 199 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas E. Ulanovas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai įmesdavo 8,3 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio bei rinkdavo po 9,7 naudingumo balo.


Th. Walkupas stipriausiame turnyre Europoje rinkdavo po 9,6 taško bei atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: