„Žalgirio“ gretas gali palikti J. Landale'as arba Z. LeDay

Stopkadras nuotr.

Eurolyga prieš savaitę priėmė istorinį sprendimą – nutraukė 2019-2020 m. sezoną. Tai reiškia, kad komandų vadovams prasideda pats darbymetis - tarpsezonis.



Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas 15min.lt portalui patvirtino, kad bus sunku išlaikyti visus praėjusio sezono krepšininkus.

Krepsiniozinios.lt šaltiniai teigia, kad LKL čempionų gretas veikiausiai paliks arba Jockas Landale'as, arba Zachas LeDay.

Spėjama, kad tai bus Z. LeDay, kuris yra vienas daugiausiai uždirbančių „Žalgirio“ žaidėjų.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, amerikiečio ir Edgaro Ulanovo bendras atlyginimas yra net 1,2 mln. eurų.

Praėjusį sezoną Z. LeDay Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 11,8 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,2 naudingumo balo.

Tuo tarpu J. Landale'as vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, sugriebdavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 10,4 naudingumo balo.

Primename, kad „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas minėjo, jog komandos biudžetas kitame sezone trauksis apie 30 proc. Šiemet jis buvo 12 mln. eurų.

Manoma, kad „Žalgiris“ kitą sezoną savo sąskaitoje turės tik 7-8 mln. eurų, o tai reiškia, kad daug uždirbę krepšininkai privalės išvykti iš komandos.

Daugiau apie galimas „Žalgirio“ permainas skaitykite ČIA.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: