M. Grigonis linkęs likti „Žalgirio“ gretose

2018 metais į Kauno „Žalgirį“ sugrįžęs Marius Grigonis ir toliau turėtų likti LKL čempionų gretose.



Krepsiniozinios.lt šaltiniai praneša, kad iki 2022 metų sutartį su „Žalgirio“ ekipa turintis gynėjas linkęs likti Kaune ir nusirėžti dalį atlyginimo.

Verta paminėti, kad „Žalgirio“ klubas deda visas pastangas, kad atletas neišvyktų.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, M. Grigonis yra bent dviejų Eurolygos ekipų akiratyje.


Kiek anksčiau M. Grigonis dalijosi savo artimiausiais ateities planais bei teigė, kad nėra tikras, ar neišvyks svetur.

„Kalbant apie tolimesnį žaidimą „Žalgiryje“, jeigu dėl pasaulyje susiklosčiusios situacijos, pavyzdžiui, mano alga sumažėtų perpus, o kažkuris aukšto lygio klubas pasiūlytų kitokį variantą, abejoju, ar daugelis mano komandos draugų atsisakytų tokio pasiūlymo. Skaičiuoju, kad man liko kažkur devyneri metai iki karjeros pabaigos, todėl dabar pats laikas siekti rimtesnių pergalių – Eurolygos titulo, aukso su rinktine“, - teigė M. Grigonis

Primename, kad 2013 m. palikęs „Žalgirio“ dublerių ekipą M.Grigonis metus rungtyniavo antroje Ispanijos lygoje, o kitus tris sezonus praleido pajėgiausiame Ispanijos čempionate, kur atstovavo Manresos ICL ir Tenerifės „Iberostar“ komandoms.

Su Tenerifės komanda 2016–2017 m. sezone M.Grigonis tapo FIBA Čempionų lygos nugalėtoju ir buvo išrinktas naudingiausiu finalo žaidėju.

Vėliau krepšininkas persikėlė į Vokietiją. Berlyno ALBA gretose jis rungtyniavo Europos taurės turnyre, kur vidutiniškai pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 3,1 atšokusios kamuolio, o tritaškius mesdavo 48 proc. taiklumu.

M. Grigonis šį sezoną Eurolygoje per 26 minutes rinko vid. 11,5 taško, 2,6 atkovoto kamuolio, po 2 rezultatyvius perdavimus ir 11 naudingumo balų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: