Kaip manote, ar pavyks „Žalgiriui“ išsaugoti E. Ulanovą? (Apklausa)

Prieš savaitę rašėme, kad Milano „AX Armani“ klubas atsisakė planų šią vasarą įsigyti Kauno „Žalgirio“ ekipos puolėją Edgarą Ulanovą.



Tačiau TV3.lt informuoja, jog Italijos klubas toliau palaiko kontaktus su krepšininko atstovais.

Krepšiniozinios.lt šaltiniai teigia, jog E. Ulanovas taip pat yra sulaukęs ir dar vienos neįvardintos Eurolygos komandos pasiūlymo. Juo domisi ir Europos taurės turnyro ekipos.

Nors TV3.lt rašo, jog puolėjas nelinkęs skubėti priimti kitų komandų pasiūlymų, Krepsiniozinios.lt žiniomis, didesnė tikimybė, jog E. Ulanovas išvyks, nei liks Kaune.


Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar tikite, jog E. Ulanovas ir kitą sezoną žais Kaune?



E. Ulanovas „Žalgirio“ klube uždirba apie 600 tūkst. eurų per sezoną.

Tuo tarpu „Overbasket“ duomenimis, puolėjas įvertintas 1,24 mln. eurų suma.

Primename, kad E. Ulanovas kiek anksčiau atskleidė, jog yra sulaukęs konkrečių pasiūlymų iš Eurolygos ir Europos taurės klubų, tačiau šiuo metu viskas yra tik kalbų lygio: „Esu pasakęs agentams, kad laukiame sprendimo iš Eurolygos dėl sezono pratęsimo. Kai ateis pranešimas, tada pradėsime dėliotis ir žiūrėti, rinktis, kuri komanda siūlys geriausias sąlygas“, – atvirauja E. Ulanovas.

Verta paminėti, kad E. Ulanovas „AX Armani“ akiratyje buvo ir praėjusią vasarą, tačiau tuomet jis nusprendė likti Kaune.

Šį sezoną E. Ulanovas Eurolygoje vidutiniškai įmesdavo po 8,3 taško, sugriebdavo po 3,3 kamuolio, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo po 9,7 naudingumo balo.


Tuo tarpu LKL čempionate puolėjas vidutiniškai rinkdavo po 9,6 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio, atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 12,4 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: