Ar „Žalgirio“ fanai norėtų, kad J. Mačiulis karjerą pabaigtų „Žalgiryje“? (Apklausa)

FIBA nuotr.

Vaido Čeponio rengiamoje tinklalaidėje apie gyvenimą karantine, mintis dėl karjeros ateities ir svajonę ją pabaigti Lietuvoje atviravo ilgametis Lietuvos rinktinės narys ir Atėnų AEK puolėjas Jonas Mačiulis.



„Į Lietuvą nesidairau, abejoju, ar čia esu kažkam labai reikalingas. Likimo ironija, kad manęs nori Europos grandai, bet ne Lietuvos komandos. (...) Svajonė būtų pabaigti karjerą „Žalgiryje“. Tačiau jei treneris ar vadovybė nemato, kad esu reikalingas, tai nereikia forsuoti įvykių, nieko čia nepakeisi. Toks gyvenimas – vienam treneriui labai tinka, o kitas nežino, ką daryti su juo“, – apie krepšinio virtuvę kalba 2005–2009 m. sezonuose Kauno ekipai atstovavęs atletas.

Nors ateitis miglota ir svarbiausi sprendimai nukeliami į ateitį, dėl kaip krepšininkui jau nemenko amžiaus jis vis pagalvoja apie tai, ką reiks veikti, kai rankoje nebelaikys oranžinio kamuolio.

„Būsiu vairuotojas dukroms į mokyklas, būrelius, – juokiasi J. Mačiulis. – Gal federacijoje ar kokiame Lietuvos klube koks darbelis atsiras. Dar labai negalvojau apie karjeros pabaigą, nes neatsisakiau minčių pratęsti jos iki kitos vasaros.“


Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar norėtumėte, kad Jonas Mačiulis karjerą pabaigtų „Žalgiryje“?





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: