K.C. Riversas nėra „Žalgirio“ komandos planuose?

Praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs K.C. Riversas jau spėjo ištirpdyti sirgalių širdis, tačiau „Žalgirio“ vadovų širdys gali būti per kietos.



Krepsiniozinios.lt šaltinių duomenimis, „Žalgirio“ vadovai net neplanuoja siūlyti naujo kontrakto amerikiečiui, kuris po sėkmingo sezono pakėlė savo rinkos vertę.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ nenori išlaidauti ant žaidėjo, kuris yra vyresnio amžiaus.

Tiesa, „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas 15min.lt portalui anksčiau yra teigęs, jog dar nėra aišku, ar K.C. Riversas liks, ar išvyks. Viskas priklauso nuo derybų.

Pats 33 metų K.C. Riversas atskleidė, jog derybos nevyksta ir dėl sutarties pratęsimo dar nekalbėjo.

„Esu laimingas būdamas laisvas. Nekalbėjau su „Žalgiriu“. Nežinau, ką mano agentas su jais šnekėjo. Bet viskas gerai. Dabar tiesiog treniruojuosi ir ruošiu savo kūną. Leidžiu laiką su šeima. Dar nežinau, kokia bus mano kita karjeros stotelė, bet nekantrauju sužinoti. Visada sakau, kad nesu žvaigždė. Esu tas, kuris padeda suklijuoti visą dėlionę“, - teigė amerikietis.



Primename, kad K.C. Riversas į LKL čempionų gretas atvyko, kuomet traumą patyrė Marius Grigonis. Būtent pastarasis ir turėtų užimti K.C. Riverso vietą kitą sezoną.

Eurolygoje K.C. Riversas vidutiniškai pelnydavo po 9,3 taško (41,2 % trt.), atkovodavo po 1,5 kamuolio, atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 6,7 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL čempionate krepšininkas įmesdavo po 9,1 taško, sugriebdavo po 2,5 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 8,9 naudingumo balo.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: