„Fenerbahče“ svajoja apie Šarą, tačiau lietuvis liks „Žalgiryje“

Graikijos žiniasklaida praneša, kad Šarūnas Jasikevičius būtų idealiausias variantas tapti Stambulo „Fenerbahče“ komandos treneriu.



„Idealiausias scenarijus ir prioritetas būtų Šaras. Jau keletą mėnesių sklinda kalbos, kad jis yra tai, ko labiausiai nori ekipos vadovybė“, - rašo SDNA.

Tačiau Šaro atvykimu į Stambulą yra abejojama ir pagrindiniai kandidatai tapti komandos treneriu yra įvardijami trys turkai - Erdemas Canas, Ufukas Saritsa ar Ertugrulas Erdoganas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, Šaras neplanuoja palikti Kauno. Apie tai skaitykite čia.

Taip pat rašėme, kad Turkijos žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas atskleidė, jog „Fenerbahče“ ekipa jau susisiekė su „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu Š. Jasikevičiumi, bet mūsiškis nesvarsto planų palikti Lietuvos.



„Ekipos vadovai jau kalbėjo su Šaru ir stengsis su juo palaikyti ryšį. Nepaisant to, šiuo klausimu esu pesimistas ir manau, kad jiems prisivilioti Š. Jasikevičiaus nepavyks“, - sako U. Ozanas. 

Stambulo klubas žaidėjo algoms kitą sezoną skirs 12 milijonų eurų. Pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną - patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir žaisti Turkijos lygos finale.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: