M. Blaževičius „Žalgirio“ sirgaliams: „Manau, kad nustebinsiu jus“ (VIDEO)

Ateinančio sezono Kauno „Žalgirio“ sudėtyje jau trečiasis naujokas. Prie sutartis su klubu sudariusių Tomo Dimšos ir Steve‘o Vasturios prisijungė 18-metis vidurio puolėjas Marekas Blaževičius.



Lietuvos jaunimo rinktinių narys pastaraisiais metais rungtyniavo Vilniuje, o pasibaigus sezonui turėjo daugybę pasiūlymų iš kitų klubų. Nors pats krepšininkas atskleidė, kad buvo arti persikėlimo į užsienį, galiausiai pasirinko Kauno „Žalgirio“ organizaciją.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone aukštaūgis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po beveik 12 minučių, per kurias rinko po 7 taškus ir atkovodavo po 3,3 atšokusio kamuolio.

„Tai buvo tikrai sunkus sprendimas, nes viena koja jau buvau užsienyje, bet tada paskambino Robertas Javtokas, buvau susitikęs su treneriu. Tai viską pakeitė į tą pusę, kur esame dabar. Manau, kad tai bus geras sprendimas“, – bendraudamas su „Žalgiris TV“ komanda sakė M.Blaževičius.


Trejų metų kontraktą su Kauno „Žalgirio“ klubu sudaręs ir paraišką NBA naujokų biržoje dalyvauti pateikęs M.Blaževičius turėjo žinutę ir visiems žaliai baltiems sirgaliams.

„Manau, kad nustebinsiu jus“, – nedaugžodžiavo perspektyvus vidurio puolėjas.

Kviečiame pažiūrėti visą reportažą:





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: