„Žalgirio“ direktorius P. Motiejūnas: nekopijuosime to, ką darė Š. Jasikevičius (VIDEO)

Ketvirtadienį oficialiai paskelbus, jog Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius išvyks treniruoti „Barcelonos“ klubą, „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas surengė specialią spaudos konferenciją.



„Tikimės, kad jam greitai pavyks iškovoti Eurolygos titulą, – tokiais žodžiais P. Motiejūnas išlydėjo Š. Jasikevičių į Ispaniją. – Šaras yra ambicingas žmogus ir labai nori laimėti Eurolygą. Su „Barcelona“ tai galima padaryti greičiau nei su „Žalgiriu“.

Klubo direktorius neslėpė, jog už Š. Jasikevičių „Žalgiris“ gavo išpirką. Tačiau patikino, jog į Š. Jasikevičių nebuvo žiūrima kaip į verslo projektą.

Klubo vadovas dar negalėjo pasakyti, kuriuos asistentus strategas pasikvies į Ispaniją, tačiau, jo žodžiais, apie tai kalbama, ir išties bus žmonių, kurie kartu iškeliaus. Tarp tokių gali atsidurti ir Kauno ekipoje asistentu dirbantis Darius Maskoliūnas.


P. Motiejūnas sakė, jog dairantis naujo vyriausiojo trenerio yra keli variantai, o pagrindinis prioritetas – kad būtų lietuvis.

Paklausus, ar dabar keisis komandos sudėtis, direktorius taip atsakė: „Galbūt ieškosime krepšininkų, kurie turi daugiau patirties. Netikiu, kad galime nukopijuoti tai, ką darė Jasikevičius. Reikia naujam žmogui leisti daryti tai, ką jis nori. Vizija keisis, nes kopija niekada negali būti tokia sėkminga.“





Alfa.lt

Video rekomendacijos: