„Žalgiris“ nusitaikė į penkius puolėjus: kurio krepšininko norėtumėte labiausiai? (Apklausa)

 Euroleague.net ir FIBA nuotr.

Kauno „Žalgiris“ toliau ieško, kuo pakeisti išvykusį Edgarą Ulanovą ir nusitaikė į penkius kandidatus.



Trendbasket.net informuoja, kad LKL čempionai nusitaikė į Jamesą Nunnally, Axelį Toupane'ą ir Rioną Browną. Apie tai skaitykite čia.

Tuo tarpu 24sek.lt portalas praneša, kad į Lietuvos čempionų klubą gali atvykti 27 metų puolėjas iš Argentinos Patricio Garino.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ taip pat domisi ir Jonu Mačiuliu. Apie tai skaitykite čia.

Tiesa, Krepsiniozinios.lt šaltinių duomenimis, kandidatų pakeisti E. Ulanovą yra ir daugiau, tačiau pagrindiniai favoritai šiuo metu yra šie penki krepšininkai.



Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, kurio puolėjo norėtumėte labiausiai?



J. Nunnally praėjusį sezoną pradėjo Kinijoje, kur vilkėjo Šanchajaus „Sharks“ marškinėlius, o vėliau persikėlė į Stambulo „Fenerbahče“.

Kinijoje krepšininkas fiksavo 22,3 taško, 5,4 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Tuo tarpu Eurolygoje J. Nunnally įmesdavo po 9,3 taško, sugriebdavo po 2,1 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 8,8 naudingumo balo.

A. Toupane'as jau yra žaidęs Kaune, kuomet 2017-2018 m. sezone vilkėjo „Žalgirio“ marškinėlius.

Praėjusį sezoną prancūzas rungtyniavo Malagos „Unicaja“ gretose ir Europos taurės turnyre vidutiniškai pelnydavo po 9,6 taško, atkovodavo po 2,5 ir perimdavo po 1,2 kamuolio, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9,5 naudingumo balo.


Kitas kandidatas R. Brownas sezoną pradėjo Atėnų „Panathinaikos“ komandoje, tačiau vėliau buvo atleistas ir sezoną baigė Bursos „Tofaš“ gretose.

Amerikietis Europos taurės turnyre vidutiniškai įmesdavo po 12,7 taško, sugriebdavo po 2 kamuolius, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo po 15 naudingumo balų.

***


201 cm ūgio P. Garino nuo 2017 m. gynė Vitorijos „Baskonia“ garbę.

Praėjusiame Eurolygos sezone jis dėl kryžminių kelio raiščių traumos sužaidė tik 10 mačų. Vidutiniškai atletas rinko po 6,7 taško (32 proc. dvit., 32 proc. trit.), 3,5 atkovoto kamuolio ir 5,9 naudingumo balų per 19 minučių.

Ispanijos čempionate krepšininkas, turintis ir šios šalies pilietybę, sužaidė 8-erias rungtynes ir per jas fiksavo 10,3 taško, 2,6 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.


***

Iki sustabdant Graikijos čempionatą, lietuvis Jonas Mačiulis jame sužaidė 36 rungtynes ir buvo antras pagal rezultatyvumą komandoje.

Mūsiškis FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai pelnydavo po 9,3 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9 naudingumo balus.'


Tuo tarpu Graikijos pirmenybėse J. Mačiulis vidutiniškai įmesdavo po 6,9 taško, sugriebdavo po 4,3 kamuolio bei rinkdavo po 7,3 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: