Ispanų spauda: P. Garino rungtyniaus „Žalgiryje“ (VIDEO)

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgiris“ toliau ieško, kuo pakeisti išvykusį Edgarą Ulanovą.



Pirmadienį 24sek.lt portalas pranešė, kad į Lietuvos čempionų klubą gali atvykti 27 metų puolėjas iš Argentinos Patricio Garino.

Šią informaciją patvirtino „Basquet Plus“, kurie teigia, jog derybos pasistūmėjo į priekį, o artimiausiu metu gali būti pasiektas susitarimas.

Tuo tarpu Argentinos žiniasklaida trimituoja, jog P. Garino susitarė su LKL čempionais.

Primename, kad „Žalgiris“ taip pat nusitaikė į Jamesą Nunnally, Axelį Toupane'ą ir Rioną Browną. Apie tai skaitykite čia.



201 cm ūgio P. Garino nuo 2017 m. gynė Vitorijos „Baskonia“ garbę.

Praėjusiame Eurolygos sezone jis dėl kryžminių kelio raiščių traumos sužaidė tik 10 mačų. Vidutiniškai atletas rinko po 6,7 taško (32 proc. dvit., 32 proc. trit.), 3,5 atkovoto kamuolio ir 5,9 naudingumo balų per 19 minučių.

Ispanijos čempionate krepšininkas, turintis ir šios šalies pilietybę, sužaidė 8-erias rungtynes ir per jas fiksavo 10,3 taško, 2,6 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

2019 m. pasaulio čempionate lengvasis krašto puolėjas tapo vicečempionu. Čia vilkėdamas Argentinos rinktinės marškinėlius jis pelnydavo po 8,3 taško, atkovodavo po 3,3 atkovoto kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Prieš atvykdamas į Vitoriją jis trumpai parungtyniavo Orlando „Magic“ klube NBA lygoje.

Primename, kad E. Ulanovas pastaruosius dvejus metus rungtyniaus Stambulo „Fenerbahče“ ekipoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: