A. Rubitas gyrė P. Jankūną, „Žalgirio“ sirgalius bei išskyrė savo universalumą (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.

Prie Kauno „Žalgirio“ šią vasarą prisijungęs Augustine‘as Rubitas, kaip ir kiti žalgiriečiai, atvykęs į Kauną jau išgyveno karantino laikotarpį bei pradėjo lieti prakaitą su komandos draugais.



Atsiradus galimybei „Žalgiris TV“ komanda po vienos iš pirmųjų komandinių treniruočių parengė pirmąjį interviu su „Žalgirio“ naujoku.

Iš Pirėjo „Olympiacos“ į Lietuvą persikėlęs 30-metis krepšininkas, kalbėdamas apie „Žalgirio“ priekinę liniją ir savo rolę joje, išskyrė komandos kapitono Pauliaus Jankūno patirtį.

„Manau, kad tai puiki priekinė linija, nes ką reiškia vien turėti tokius vyrukus kaip P.Jankūnas ar J.Lauvergne. Tai puikūs vyrukai ir tvirti žaidėjai, iš kurių aš galiu mokytis. Galime mokytis vieni iš kitų. Esu laimingas atvykdamas ir galėdamas žaisti su tokiu patyrusiu veteranu kaip Jankūnas, kuris yra daug laimėjęs ir yra vienas iš penkių geriausių visų laikų kovotojų dėl atšokusių kamuolių. Man yra garbė žaisti su juo“, – pagyrų negailėjo aukštaūgis.


Anksčiau ir Bambergo „Brose“ klube Eurolygoje žaidęs amerikietis, kalbėdamas su „Žalgiris TV“, išskyrė ir stipriąsias savo žaidimo puses.

„Manau, kad esu universalus. Galiu žaisti ketvirtoje ir penktoje pozicijoje, gintis susikeitus, atakuoti iš arti, pataikyti bei žaisti gynyboje“, – savo stiprybes krepšinio aikštelėje vardino A.Rubitas.

203 centimetrų ūgio sunkiojo krašto puolėjo ir vidurio puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti žaidėjas nepamiršo ir „Žalgirio“ sirgalių.

„Sirgaliai čia yra pamišę, arena visada sausakimša ir čia yra daug energijos. Kai kurie mane prisimins, kai kurie galbūt ne, bet tai yra nauja pradžia, o aš noriu atiduoti visą save bei mėgautis šiuo sezonu su sirgaliais“, – gražių žodžių negailėjo 24-ąjį marškinėlių numerį pasirinkęs A.Rubitas.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: