M. Blaževičius atskleidė, kad ekipos draugai priėmė draugiškai, o J. Lauvergne'as domisi Lietuvos politika

Kauno „Žalgiris“ pirmadienį surengė atvirą treniruotę žiniasklaidai, kurioje buvo pakalbinti žalgiriečių aukštaūgiai.



Iš Vilniaus į Kauną persikėlęs Marekas Blaževičius pasidalino pirmais įspūdžiais naujoje komandoje.

„Viskas šiuo metu yra puiku. Puikus miestas, geros sąlygos gyventi ir sportuoti, daug gerų vietų skaniai pavalgyti, apsipirkti. Viskas labai gerai. Ekipos senbuviai puikiai priėmė, kartais pašmaikštauja, bet viskas puikiai.

Naujasis treneris išsiskiria savo energija, o ir treniruotėse judėjimo bei kalbėjimo kol kas labai daug. Bet tai yra naturalu. Reikia daugiau treniruočių, kad būtų galima daryti išvadas“, – pasakojo M. Blaževičius.


Tuo tarpu Joffrey Lauvergne‘o pirmieji įspūdžiai yra patys geriausi.

„Man tikrai patinka tai, ką mačiau kol kas. Dirbame gerai ir nekantrauju pradėti sezoną. Panašu, kad norėsime žaisti greitai ir išnaudoti erdvę. Dabar turime pradėti lipdyti žaidimą. Manau, kad bus smagu. Tiesiog turime pradėti dirbti.“, – kalbėjo J. Lauvergne‘as.

Prancūzas atskleidė, kad domisi politika ir jau seka Lietuvos užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus paskyrą „Twitter“ socialiniame tinkle.

„Seku aš jį, nes jis yra ganėtinai aktyvus „Twitter“ tinkle. Man taip pat patinka politika, tad ši virtuvė man visada buvo įdomi.

Taip pat užsisakiau vieną knygą apie Lietuvą ir pradėsiu skaityti. Bus tikrai įdomu pažinti šią šalį“, – pasakojo krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: