D. Jacksonas apie fanus: „Tai yra viena geriausių atmosferų, kuriose esu žaidęs“ (VIDEO)

Roko Lukoševičiaus nuotr.

Ilgai lauktas „Betsafe–LKL“ sezonas oficialiai prasidėjo. Vilniaus „Rytas“ nuo starto linijos atsispyrė itin galingai ir namuose 106:77 (17:15, 27:23, 32:16, 30:23) nepaliko vilčių Utenos „Juventus“.



„Rytą“ į triumfą vedė Demetrius Jacksonas. 185 cm amerikietis aikštėje darė viską – pelnė 18 taškų, atkovojo 8 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 29 naudingumo balus.

Po mačo amerikietis dėkojo fanams už palaikymą.
 
- Esi rezultatyviausias ir naudingiausias mačo žaidėjas. Kaip jauteisi rungtynėse?


- Jaučiausi gerai, mes turime puikią komandą bei arenoje esantys fanai labai mums padeda. Esu dėkingas būdamas čia, visi dėkingi. Atmosfera buvo fantastiška ir mes laimingi galėdami žaisti krepšinį prie sirgalių.

Manau, kad naujoje komandoje turime vaikinų, kurie kalba lietuviškai, turime, kurie kalba angliškai. Todėl svarbu padėti vienas kitam. Bus klaidų, tačiau reikia laikytis išvien. Tai pirmosios sezono rungtynės, bet mes norime augti ir sezono gale žaisti geriausiai.

- Kiek įtakos fanai turėjo šiandienos rungtynėse?

- Fanai yra puikūs. Tai yra viena geriausių atmosferų, kuriuose esu žaidęs. Tai yra nuostabu, labai dėkoju fanams. Ačiū, kad atėjote ir toliau siekime pergalių.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: