M. Schilleris apie M. Blaževičiaus ateitį: „Šiuo metu joks sprendimas nėra priimtas“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ (1-0) atsiėmė sustabdytų „Betsafe-LKL“ pirmenybių čempionų taurę ir aukso žiedus, o naujojo sezoną pradžią pažymėjo užtikrinta pergale.



Martino Schillerio auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 89:56 (23:21, 22:11, 24:7, 20:17) sutriuškino „Šiaulių“ (0-1) krepšininkus.

Antano Sireikos kariauna nerado laimės atakuojant iš toli (8/31 tritaškiai – 25 proc. taiklumas), kuomet „Žalgiris“ pataikė 13 tritaškių iš 33 (39 proc.). Svečių atsarginių suolas surinko vos 7 taškus.

Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris džiaugėsi solidžia antrąja mačo puse.


„Esu laimingas dėl pergalės. Manau, kad antra pusė buvo geresnė nei pirmoji. Kuomet varžovai pradėjo žaisti žemesniu penketu, turėjome prisitaikyti ir tai sėkmingai padarėme. Esu labai patenkintas.

Po pertraukos turėjome daugiau agresijos gynyboje, tai buvo vienas dalykas, taip pat buvo agresijos žaidime du prieš du. Puolime – judinome kamuolį, sėkmingai žaidėme baudos aikštelėje ir manau, kad tai buvo reikšmingiausi dalykai antroje rungtynių dalyje.

Kalbant apie Mareko Blaževičiaus ateitį, šiuo metu joks sprendimas nėra priimtas. Jis dirba puikiai, tačiau mes turime šešis aukštus žmones, jis yra vienas iš jų ir turime skirstyti laiką. Galiu dabar pasakyti tik tiek, kad rotuosime sudėtį kiekvienose rungtynėse bei stebėsime situaciją“, – teigė strategas.

„Iki gero žaidimo „Žalgiriui“ reikės daug dirbti. Tiek gynyboje, tiek puolime. Kaip ir pas mus, pas juos atėjo nauji kertiniai žmonės užsieniečiai. Kaip ir pas mus, jiems reikia vienam prie kito priprasti. Reikia pajusti. Reikės daug dirbti“, – pasikeitusią Kauno ekipą įvertino Antanas Sireika.






LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: