M. Blaževičius lieka Kaune, o T. Dimša paliks „Žalgirį“, kai į rikiuotę sugrįš P. Garino

Zalgiris.lt nuotr.

LKL rungtynėse su su Alytaus „Dzūkija“ Kauno „Žalgiris“ vertėsi be Mareko Blaževičiaus ir Tomo Dimšos, o treneris Martinas Schilleris pasidalijo mintimis apie šių žaidėjų ateitį komandoje.



„Taip. Mareką tikrai matau sudėtyje, o dėl Tomo matysime. Jis yra labai geras žaidėjas, prisimenu jį dar iš tų laikų, kai žaidė Vokietijos lygoje atstovaudamas Frakfurto „Skyliners“. Tomas – labai talentingas puolime ir gero charakterio.

Klubo sudėtis yra gili, todėl turime rasti būdą, kad visi žaidėjai su kontraktais galėtų ir toliau žaisti. Pamatysime“, - teigė M. Schilleris.

Naujausiomis Krepsiniozinios.lt žiniomis, T. Dimša bus skolinamas, bet tik tada, kai į aikštelę sugrįš šiuo metu traumuotas Patricio Garino ir įsilies į komandos gretas.


Primename, kad žiniasklaidoje šią savaitę buvo pasirodę pranešimų, jog pasiskolinti T. Dimšą norėtų Bursos „Tofaš“.

Tuo tarpu M. Blaževičius lieka komandoje, nors krepšinio užkulisiuose kalbama, jog aukštaūgis ateityje gali pats pasiprašyti būti paskolintas kitai ekipai.

Vasarą LKL čempionai M. Blaževičių už išpirką įsigijo iš Vilniaus „Ryto“, o T. Dimša atvyko po sėkmingo sezono Panevėžio „Lietkabelyje“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: