Po košmariškos „Ryto“ savaitės pasisakė „B TriBūna“: „Mūsų jėgą jūs dar pamatysit!“

Sekmadienį – pralaimėjimas Kauno „Žalgiriui“, antradienį – nesėkmė prieš Atėnų „Peristeri“, ketvirtadienį – atsisveikinimas su Demetriusu Jacksonu, šeštadienį – sensacingas pralaimėjimas prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“. Taip atrodo košmariška iki tol neklupusios Vilniaus „Ryto“ komandos savaitė.



Po tokios savaitės nusprendį pasisakyti ir ištikimiausi „Ryto“ fanai „B TriBūna“. Jie kviečia nenuleisti rankų ir suteikti treneriui pasitikėjimo bei tikėti procesu.

Kviečiame paskaityti (tekstas neredaguotas):

„Savo šituo įrašu norime pakalbėti ne apie tai, o apie komandą ir rezultatus.


Rytfaniai, dar prieš savaitę Donaldas ir jo štabas visiems kėlė pasitikėjimą ir didelę viltį. Savaitė buvo tikrai nekokia, bet, bet, bet… Tiesiog negalima paimti ir pradėti dramatizuoti, šaudytis emocionaliais pareiškimais. Laimėti ir drauge džiaugtis pergalėmis yra labai lengva. Pralaimėti kartu – daug sunkiau. Bet rungtynes pralaimi ir išgyvena ne tik trenerių štabas.

Jas pralaimi visi. Nuo vadovybės iki trenerio, nuo trenerio iki viso komandos staff‘o, nuo žaidėjo A iki žaidėjo Z, nuo Ultrų B Tribūnoje iki fanų prie TV ekranų. Tokiose situacijose - svarbiausia, jog negriūtų pasitikėjimas vienas kitu ir tuos pralaimėjimus pereitume drauge, kaip vienas kumštis.

Norime pabrėžti, kad dabar yra lapkričio 1 diena, o mūsų trenerių štabas dar neturėjo nei vienos progos treniruotis su pilna komandos sudėtimi. Nė karto su pilnu dvyliktuku. Pastarosiomis dienomis išvis turėjo verstis su vienu centru bei be pagrindinių legionierių. Ir dabar nėra metas ieškoti kaltų, dabar yra metas kantriai išlaukti jau grįžtančio Martyno, atvyksiančio Ndouro ir naujo įžaidėjo. Metas suteikti treneriui pasitikėjimo ir tikėti procesu.

Žinoma, jog norime daugiau ugnies, aistros, emocijų. Kad komanda būtų tokia, kokia buvo iki trečiojo kėlinio praeitą sekmadienį. Bet blogą periodą sezone geriau patirti dabar negu lemiamų kovų metu.

Būkim tvirtas užnugaris visai komandai, nes dabar būtent to labiausiai ir reikia. Tuo mes pasižymime, tokie turime ir išlikti.

Mes esam Rytas ir mūsų jėgą jūs dar pamatysit!“, - rašė „B TriBūna“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: