R. Javtokas patvirtino, kad „Žalgiris“ stebi rinka ir ieško naujoko

Prieš dvi savaites Kauno „Žalgirio“ komanda pranešė, kad šešioms savaitėms teks verstis be argentiniečio Patricio Garino. 201 cm ūgio krepšininkui spalio 15 dieną buvo atlikta menisko operacija.



Po šios žinios, „Žalgiris“ pradėjo žiūrėti į laisvųjų agentų turgų ir ieško krepšininko, kuris sustiprintų LKL čempionų gretas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, naujokas būtų perkamas visam likusiam sezonui, o ne trumpam, kol pasveiks P. Garino.

Kad naujoko ieško patvirtino ir „Žalgirio“ klubo sporto direktorius Robertas Javtokas. Jis LRT portalui atskleidė, jog šiuo metu sunku rasti gerą žaidėją rinkoje.


„Nėra taip paprasta rasti gerą žaidėją rinkoje. Sprendžiame, dėliojame, žiūrime į rinką ir kalbamės apie tai su treneriu“, - LRT portalui pasakojo R. Javtokas.

Tiesa, naujoko paieškas apsunkina ir tai, jog nuo šeštadienio krepšinio rungtynės privalės vykti be žiūrovų. Tai reiškia, jog klubas praras didelę pajamų dalį, nors šį sezoną iš bilietų tikėjosi surinkti net 2,6 mln. eurų. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Primename, kad 11 mėnesių oficialių rungtynių po kryžminių kelio raiščių traumos nežaidęs argentinietis P. Garino liepos pabaigoje atvykęs į Lietuvą vis dar negalėjo sportuoti pilna jėga, o tęsiant savo reabilitaciją atsirado ir papildomų skausmų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: