P. Garino sugrįžimas į aikštę gali gerokai užtrukti

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandos naujokas Patricio Garino vis dar bando atsigauti po spalio 15 d. atliktos menisko operacijos.



Ją žalgiriečiui „Gijos Klinikose“ atliko ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės gydytojas ortopedas traumatologas ir medicinos mokslų daktaras Rimtautas Gudas, nuo praėjusių metų oficialiai talkinantis ir Kauno „Žalgirio“ štabui.

Po operacijos „Žalgirio“ klubas pranešė, kad į aikštę argentinietis grįžti galės mažiausiai po šešių savaičių (apie lapkričio 26 d.).

Tiesa, naujausios prognozės nedžiūgina. Krepsiniozinios.lt žiniomis, krepšininko reabilitacija ir atsistatymas po operacijos gali užtrukti dar iki mėnesio.


Tai reiškia, kad P. Garino aikštelėje pilna jėga galėtų rungtyniauti ne anksčiau, kaip gruodžio mėnesio viduryje ar tik 2021 metų pradžioje.

Tikslesnė P. Garino sugrįžimo data turėtų paaiškėti artėjant lapkričio 26 dienai.

Primename, kad „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad dar prieš sudarant sutartį su puolėju žinojo, kad argentiniečio pasirodymo aikštelėje teks palaukti, tačiau nesitikėjo, kad krepšininko diagnozė bus tiek prastesnė, kad jo laukimas nusikels iki spalio mėnesio.

Po medicininio patikrinimo, abi pusės persiderėjo dėl naujo kontrakto.


Krepsinioziniomis.lt žiniomis, P. Garino atsisakė apie 60 tūkst. eurų. ir kitą sezoną uždirbs 390 tūkst. eurų. Apie tai skaitykite čia.

Atletas LKL pirmenybėse spėjo sužaisti prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“, tačiau per šešias minutes taškų nepelnė ir surinko -4 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: