Sezonas įsibėgėja: kaip vertinate „Žalgirio“ trenerio M. Schillerio darbą? (Apklausa)

Kauno „Žalgirio“ ekipai šis Eurolygos sezonas prasidėjo itin sėkmingai, tačiau vėliau klubas pradėjo strigti. Šiuo metu po aštuntojo Eurolygos turo LKL čempionai savo sąskaitoje turi penkias pergales ir tris pralaimėjimus bei rikiuojasi penktoje pozicijoje.



Prasta Martino Schillerio treniruojamos komandos atkarpa neramina ne tik sirgalius, bet ir krepšinio ekspertus bei komandos vadovus, kurie vardina trenerio trūkumus: „prasta gynyba, Mareko Blaževičiaus sėdėjimas ant suolo, nelankstumas į įvykius aikštėje, žaidėjų perlaikymas ir banguotas puolimas“.

Itin griežtai apie tai pasisakyti nusprendė krepšinio komentatorius Vaidas Čeponis, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ negailėjo kritikos strategui iš Austrijos ir įvardino jį kaip šiuo metu silpniausią „Žalgirio“ klubo grandį. Plačiau apie tai skaitykite ČIA.

„Nenoriu Schillerio piešti tik juodomis spalvomis. Galbūt jis tobulės, keisis į gerąją pusę. Tačiau šiuo metu jis, o net ne lengvojo krašto pozicija yra silpniausia "Žalgirio" grandis“, - teigė V. Čeponis.


Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, kaip vertinate trenerio darbą:

Primename, kad žalgiriečiai antradienį namuose kovos su Maskvos CSKA, o penktadienį išvykoje susikaus su Milano „AX Armani“ krepšininkais.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: