„Ryto“ fanai juokavo apie K. Bensono nykštį: „Keli dėjimai ir išsilygins tie nykščiai“

„Ryto“ fanai juokavo apie K. Bensono nykštį: „Keli dėjimai ir išsilygins tie nykščiai“

Klubo nuotr.

Vilniaus „Ryto“ komandą papildė patyręs 211 cm ūgio vidurio puolėjas Keithas Bensonas, kuris sekmadienį jau atskrido į Vilnių bei ruošis artėjančioms FIBA Čempionų lygos rungtynėms su Rygos VEF krepšininkais.



Tiesa, naujasis sostinės komandos aukštaūgis fanams sukėlė nerimo, kuomet buvo užfiksuotas atleto keistai atsilenkęs nykštys.

„Kaip jis medicininę praeis su tokiu nykščiu? Alio!!!“, - rašė fanas Ričardas.

„Jo nykščiui viskas gerai?“, - sunerimo Benas.


„Pora dėjimų ir išsilygins tie nykščiai“, - juokavo Valdas.

„Nieko nuostabaus, kad toks nykštys, kai nuolatos keičiamos komandos. Kitaip sakant - tranzuotojo nykštys“, - piktinosi dar vienas fanas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai sąnarių hipermobilumas. Tai būklė, kai sąnariai yra lankstesni nei kitų žmonių. Be to, galimi ir kiti simptomai, tokie kaip sąnarių skausmas, prasta pusiausvyra, tampri oda ar virškinimo sistemos sutrikimai. Manoma, kad tik 1 iš 20 žmonių yra nustatoma tikroji diagnozė.

Atvykęs į Lietuvą krepšininkas pasidalino mintimis:

„Jaučiuosi gerai, buvo gana nebloga kelionė, džiaugiuosi atvykęs. Prisimenu entuziastingus fanus, tai buvo puiki aplinka bei geras žaidimo lygis. TUrėjau gerą laiką būdamas čia.

Darau viską, jog padėčiau ekipai laimėti. Padėsiu mūsų ekipai Čempionų lygoje atkovojant kamuolius, gynyboje, pelnant taškus. Bandysime laimėti titulą ir noriu padėti ekipai tobulėti“, - teigė aukštaūgis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: