„Rytas“ atsiprašė sirgalių, tačiau išreiškė pasitikėjimą D. Kairiu

FIBA nuotr.

Kaip jau rašėme, Trečiadienį FIBA Čempionų lygoje Vilniaus "Rytas" 60:84 buvo sutriuškintas Rygoje vietos VEF krepšininkų bei su 1 pergale ir 3 pralaimėjimais užima paskutinę vietą E grupėje, o patekimo į kitą etapą galimybės tapo labai miglotomis.



Ištikimiausių sostinės klubo gerbėjų organizacija "B Tribūna" išplatino pranešimą, kuriame tvirtino, jog atsakomybę dėl komandos nesėkmių privalo prisiimti vyriausiasis treneris Donaldas Kairys ir sporto direktorius bei reikalavo pokyčių.

Klubo "Facebook" paskyroje ketvirtadienį pasirodė pranešimas, kurio tekstą Jums pateikiame.

„Ryto“ aistruolių norime atsiprašyti už nepateisinamus pastarojo meto komandos rezultatus. Jie visiškai prasilenkia su išsikeltais sezono tikslais. Taip pat norime užtikrinti, kad nėra labiau

„Ryto“ nesėkmes išgyvenančių žmonių už klubo viduje dirbančius.

Šią akimirką mes norime išreikšti visišką palaikymą trenerių kolektyvui ir žaidėjams. Puikiai suprantame su kokiais sunkumais nuo pat sezono pradžios teko susidurti komandai.

Šiais žodžiais neieškoma pasiteisinimų. Tačiau negalima neatsižvelgti, kad situacija dėl traumų ir viruso klube stabilizavosi tik prieš kelias dienas. Norime užtikrinti, kad darbas organizacijoje vyksta nuolatinis, o visų troškimas yra tik vienas – padovanoti aistruoliams pergales.

Viso „Ryto“ klubo vardu norime padėkoti fanams už palaikymą sudėtingą akimirką. Ramaus Kūčių vakaro Jums ir Jūsų šeimoms. Stipriausios sveikatos ir gražių Šv. Kalėdų .


Pagarbiai,

„Ryto“ klubo direktorius Justas Jankauskas"





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: