D. Kairys įvardijo pražūtingą sezono atkarpą (VIDEO)

FIBA nuotr.

Prieš artėjantį Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro ketvirtfinalį, kuriame susikaus Vilniaus „Rytas“ ir Utenos „Juventus“, strategas Donaldas Kairys pasidalino mintimis apie pagrindinius akcentus šiame mače.



„Sezono pradžia buvo linksma ir energinga, visi buvome pasiilgę krepšinio, daug emocijų. Bet tai buvo tik sezono pradžia, vienos komandos jau buvo pagavusios ritmą, kitos vėliau įsivažiavo.

Mes jautėme savo pergalingo žaidimo skonį ir mums sekėsi, tačiau manau, kad emociškai perdegėme po rungtynių su „Žalgiriu“, gal net jų metu. Tai atsiliepė mūsų kitoms rungtynėms su „Peristeri“, po kurių mes buvome patyrę du pralaimėjimus iš eilės. Mums tai kirto labai skaudžiai. Negana to, iškart po tų rungtynių praradome savo lyderį, savo įžaidėją D. Jacksoną.

Kalbant apie „Juventus“. Tai su jais žaisime jau ne pirmą kartą. Pagrindinis akcentas bus gynybai. Utena turi įdomių puolimo variantų, mums bus svarbu apsiginti, kad galėtume žaisti savo greitą žaidimą“, – kalbėjo D. Kairys.


D. Kairys pasisakė ir apie spaudimą, su kurio šiuo metu susiduria komanda.

„Suprantu fanus – jie myli krepšinį, jų širdys dega, jie nori matyti komandą, kylančią į viršų. Bet jie yra sirgaliai, ir jiems reikėtų sirgti už savo komandą. O mes su klubo vadovybe tikrai surasime sprendimų, kurie padės mums iškilti“, – pasakojo D. Kairys.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: