„Ryto“ ekipos treniruotėje - eiliniai pykčiai tarp žaidėjų ir trenerio

Vilniaus „Ryto“ klubas toliau grimzta į dugną. Pastarojo mėnesio tragiški sostinės ekipos rezultatai jau ne kartą vertė ištikimiausius ekipos aistruolius griebtis už galvos.  



Pasisakyti nusprendė ir „B tribūną“, kurie atskleidė klube atsiradusias povandenines sroves.

„Jau akivaizdu, kad žaidėjai netiki treneriu, o vieša paslaptimi tapusios kalbos apie treniruotėse kvestionuojamą trenerio gynybos planų paaiškinimą tik tą patvirtiną. Pastoviai primenama, jog varžovai labiau norėjo“, - rėžė ištikimiausi ekipos fanai.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, šį sezoną kelis kartus vilniečių treniruotės būdavo nutraukiamos, o žaidėjai išvaromi iš aikštės, kuomet įvykdavo konfliktai tarp trenerio ir žaidėjų. Paskutinį kartą tai įvyko prieš Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) rungtynes prieš Utenos „Juventus“. Apie tai rašo ir 15min.lt portalas.

Krepšininkai ne tik nebetiki treneriu, bet ir dažnai treniruotėse jam atsikerta pasiųsdami strategą toli toli. Tai pastebėti galima ir mačo metu.



Dar spalio mėnesį rašėme apie konfliktą rūbinėje, po kurio išvykti nusprendė Demetriusas Jacksonas. Apie tai skaitykite čia.

Taip pat kviečiame paskaityti apie "B TriBūnos" kaltinimus komandos vyriausiajam treneriui bei sporto direktoriui Donaldui Kairiui ir stambiausiam klubo dalininkui Dariui Gudeliui.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: