„Ryto“ fanai po D. Kairio atleidimo: „Net pusės nepasiekė kiek žadėjo, o šis sezonas bus istorinis“

Po neįveikto Citadele KMT ketvirtfinalio barjero Vilniaus „Rytas“ ėmėsi rimtų pokyčių. Sostinės klubas skiriasi su vyriausiuoju treneriu Donaldu Kairiu, kuriam tai buvo paskutinės rungtynės prie „Ryto“ ekipos vairo.



Komandos pagrindinio stratego kėdę perims Giedrius Žibėnas.

Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai džiaugėiasi sprendimu, o savo mintis išdėstė socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Tą reikė padaryti mėnesis atgal, gal nebūtų palaidoti 2 turnyrai per vieną savaitę. Tiesiog gaila žaidėjų“, - komentavo Renatas.

„Mažiausiai mėnesiu pavėluotas sprendimas“, - komentavo Mantas.

„Galėjo vyriškai savo noru pasitraukti ir atsisakyti likusios algos už nepasiektus sezono tikslus. Net pusės nepasiekė kiek žadėjo“, - piktinosi Artur.

„Na šitas sezonas tai turbūt bus istorinis...“, - spėliojo Raimundas.

„Taip, rezultatai labai prasti. Taip, greičiausiai keliai turi skirtis. Bet panašu, kad treneris čia buvo viena iš detalių neeilinio sezono: pradedant koronavirusu, traumomis (kas yra įtakota ir neteisingų žaidėjų atsirinkimu), prastais kontraktais, leidžiančiais išvykti su mažomis (arba be) baudomis, ir pan - tai jau vadybos darbas. Net ir trenerio atsirinkimas ir darbas su juo - atsakomybė vėlgi vadovų ir akcininkų. Šiek tiek net gaila trenerio, kad pateko į tokią mėsmalę. Manau, kad padarė viską, ką galėjo. Visa kita - akcininkų problemos“, - rašė Almantas.

„Sveikinu visus sulaukus. Nepraėjo ir trys metai“, - juokavo Sania.

„Pažiūrėjau jo spaudos konferencija, ir pagalvojau gal koks erdvelaivis su kosmonautais nukrito. Ta prasme tragedija. Klausia viena, atsako kita“, - rašė Deividas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: