M. Schilleris: „M. Grigonio būklė niekaip nesusiję su koronavirusu“ (VIDEO)

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalyje Kauno „Žalgiris“ neleido savo priešininkams sukurti intrigos.



Namuose atsakomąjį susitikimą žaidę Martino Schillerio auklėtiniai 103:77 (30:18, 24:19, 22:27, 27:13) susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ir užtikrintai žengė į Panevėžyje vyksiančias Citadele KMT finalo ketverto kovas.

Po mačo „Žalgirio“ komandos treneris Martinas Schilleris nuramino dėl Mariaus Grigonio būklės.

„Grigonis gerai startavo rungtynėse, bet nutarėme, jog jam bus geriau vykti namo. Jis peršalo, jo COVID-19 testo rezultatas buvo neigiamas, tad tai niekaip nesusiję su koronavirusu.


Taip pat sveikinimai mūsų vaikinams laimėjus rungtynes tokiu stiliumi. Mes gynėmės labai susikaupę, ypač pirmojoje pusėje. Visgi per pirmas penkias trečiojo kėlinio minutes gynyboje trūko koncentracijos. Džiaugiuosi, kad nuo suolo pakilę žaidėjai sugrąžino mums intensyvumą ir susikaupimą gynyboje“, - teigė M. Schilleris.

„Žalgiris“ laimėjo pelnytai, abejas rungtynes kontroliavo. Jei pirmosiose rungtynėse galėjome ilgiau palaikyti intrigą, tai šiandien per anksti (juos) paleidome į priekį. Nors skirtumas ir sumažėjo, bet patys suprantame, kad taip nepavyks perlaužti rungtynių. Liūdina individualūs kelių žmonių pasirodymai, o džiugina trečias kėlinys“, – sakė Pasvalio ekipos vairininkas Gediminas Petrauskas.





Krepsiniozinios.lt ir LKL.lt

Video rekomendacijos: