P. Garino apie „Žalgirį“: „Čia viskas, kaip NBA“

P. Garino apie „Žalgirį“: „Čia viskas, kaip NBA“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandos naujokas Patricio Garino vis dar bando atsigauti po spalio 15 d. atliktos menisko operacijos.



Primename, kad praėjusiame sezone Vitorijos „Baskonia“ klubui atstovavęs P. Garino buvo patyręs sudėtingą kryžminių raiščių traumą, o liepos pabaigoje atvykęs į Lietuvą vis dar negalėjo sportuoti visa jėga.

Vis tik buvo nuspręsta, kad norint žalgirietį pastatyti ant kojų, jam yra reikalinga dar viena operacija.

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad dar prieš sudarant sutartį su puolėju žinojo, kad argentiniečio pasirodymo aikštelėje teks palaukti, tačiau nesitikėjo, kad 27 metų 201 cm ūgio krepšininko diagnozė bus tiek prastesnė.


Dabar ima aiškėti, kad krepšininkas vasario antroje pusėje jau turėtų grįžti į aikštelę.

P. Garino davė interviu „Radio Sports“, kur atskleidė, jog sprendimą persikelti į „Žalgirį“ paskatino Martino Schillerio skambutis.

„Schilleris paskambino ir kvietė į komandą. Jis papasakojo, ko iš manęs tikisi, kaip išnaudos aikštelėje. Man tai labai patiko. Jau dabar galiu pasakyti, kad „Žalgiris“ yra puiki vieta žaisti ir vėl įrodyti savo vertę, nes prieš atvykdamas į Kauną, neįsivaizdavau, ko tikėtis.

Dabar galiu pasakyti, kad mane viskas nustebino. Tiek miestas, tiek klubas, tiek visa organizacija. Daug vietų pavalgyti ir pasivaikščioti. Arena viena iš geriausių Europoje, treniruočių salė taip pat tame pačiame pastate. Tai yra viskas, kas būna ir NBA“, - pasakojo argentinietis.

Primename, kad atletas LKL pirmenybėse spėjo sužaisti prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“, tačiau per šešias minutes taškų nepelnė ir surinko -4 naudingumo balus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: