M. Schilleris: „Esu patenkintas trimis kėliniais“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Esu patenkintas trimis kėliniais“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ (18/2) antradienį įsirašė eilinę pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Be Mariaus Grigonio rungtyniavę Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje 88:74 (19:9, 25:14, 24:34, 20:17) susitvarkė su „Šiaulių“ (6/17) ekipa.



Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Rungtynių pradžioje vyrus buvo palikusi drąsa ir pasitikėjimas, – po mačo kalbėjo „Šiaulių“ strategas Antanas Sireika. – Kalbėjom, turiu pasakyti atvirai – turiu tokius aukštaūgius, kokių nesu gyvenime turėjęs, kurie gali pataikyti tritaškius, gali mesti. Jie pataikymu stebina per treniruotes. Turėjome tokį planą, kad būtų sukurti laisvi metimai ir net negalvojom, ar mes dideli, ar maži. Žaidimas nebuvo panašus į mūsų susitarimą. Aš galvoju, galbūt jie nepatikėjo, kai treneris sako, kad galima mesti. Paskui sugrįžom dėka auksarankių metikų.“

„Visų pirma, esu laimingas dėl pergalės. Taip pat esu patenkintas trimis kėliniais, bet tik ne trečiu, kuriame Stankevičiaus vedami „Šiauliai“ pelnė 34 taškus. Vienas žaidėjas neturėtų taip ilgai dominuoti, dėl to nesame patenkinti“, – teigė „Žalgirio“ vairininkas M. Schilleris.






LKL.lt

Video rekomendacijos: