M. Schilleris: „P. Jankūno tritaškiai manęs nestebina“ (VIDEO)

M. Schilleris: „P. Jankūno tritaškiai manęs nestebina“ (VIDEO)

Į rikiuotę sugrįžusio Patricio Garino sulaukęs Kauno „Žalgiris“ (20-2) pratęsė savo pergalių seriją iki aštuonių.



Namuose rungtyniavę Martino Schillerio auklėtiniai tik po labai įnirtingos kovos 86:80 (25:20, 22:29, 17:16, 22:15) palaužė devyniese rungtyniavusius Alytaus „Dzūkijos“ (8-16) krepšininkus.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Mes laimingi dėl pergalės. Pirma pusė gynybos prasme nebuvo gera, jie įsiverždavo giliai į baudos aikštelę, nes tai daro gerai. Turėjome problemų išlaikant juos priekyje savęs. Jie pataikė nuostabiu pataikymo procentu – pirmojoje pusėje įmetė 9 tritaškius. Antroje pusėje išlaikėme juos priekyje savęs ir buvome agresyvesni, neleidome numesti kamuolių jų metikams“, – po susitikimo kalbėjo nugalėtojų vyr. treneris M. Schilleris.


„Sunkios rungtynės, žaidėme su geriausia komanda Lietuvoje, jie geri ir Eurolygoje. 35 minutes buvome rungtynėse, bet pabaigoje ilgesnis atsarginių suolelis ir didesnė patirtis laimėjo. Didžiuojuosi savo žaidėjais, šiandien jie parodė, kaip gali vykdyti žaidimo planą. Iš šių rungtynių galime daug pasimokyti, nes žaidžiame prieš aukšto lygio komandą. Turime toliau tobulinti savo žaidimą“, – savo auklėtiniais džiaugėsi „Dzūkijos“ strategas Nikola Vasilevas.





LKL.lt

Video rekomendacijos: