„Ryto Balsas“ atsikirto: „Pergalė yra pergalė ir nugalėtojai neteisiami“

„Ryto Balsas“ atsikirto: „Pergalė yra pergalė ir nugalėtojai neteisiami“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ tęsia pergalingą šokį „Betsafe-LKL“ pirmenybėse. Lietuvos vicečempionai namuose 88:86 (29:14, 24:30, 15:23, 20:19) nugalėjo Utenos „Juventus“.



Tai jau 13-oji iš eilės vilniečių pergalė čempionate. Paskutinį kartą tokio ilgumo seriją vilniečiai užfiksavo 2017-2018 m. sezone.

Tiesa, „Juventus“ komanda nežada taikstytis su pralaimėjimu ir pranešė, kad dėl paskutinio epizodo pateikė oficialų protestą.

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Sugrįžimas po priverstinės pertraukos paliko dviprasmišką įspūdį. Komandos motyvacija ir nusiteikimas pradžioje lyg ir rodė, kad nepaliks jokių šansų išvysti intrigos, tačiau gera pradžia galbūt per daug nuramino komandą. Pirmajame kėlinuke geležine atrodžiusi gynyba ir lyg laikrodis tikslus puolimas, užkurtas Girdžiūno ir kompanijos, vėliau ėmė stigti. Jei ne geriausias šio sezono A. Goudelocko mačas LKL pirmenybėse, Žibėno kariaunos pergalingas žygis galėjo baigtis šiandien.

Taip, komandai trūko virusu sergančio Arno, traumuoto Kristiano bei bendrų treniruočių, tačiau klaidos gynyboje buvo neatleistinos. Andrew po rungtynių gyrė Dovio vyriškumą, kurio šaltakraujiškumas išties vertas plojimų. Dovis realiai ir nulėmė šiandienos mačą, tačiau teisybės dėlei reikia paminėti ir teisėjų dovanėlę Rytui.

Pergalė yra pergalė ir nugalėtojai neteisiami.“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: