M. Schilleris: „Buvo smagu pamatyti sirgalius ir jausti jų palaikymų“

M. Schilleris: „Buvo smagu pamatyti sirgalius ir jausti jų palaikymų“

Utenos „Juventus“ (20/11) komanda dar rungtynių pradžioje prarado Vaidą Kariniauską, o vėliau rimtesnio iššūkio Kauno „Žalgiriui“ (25/3) nemetė.



Martino Schillerio auklėtiniai namie 97:79 (26:16, 30:25, 17:18, 24:20) susitvarkė su svečiais iš Utenos.

Tai buvo pirmas mačas „Žalgirio“ arenoje nuo praeitų metų rudens, kuomet jį stebėjo ir sirgaliai.

Po rungtynių „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris linkėjo sveikatos traumą patyrusiam Utenos klubo lyderiui Vaidui Kariniauskui.


„Linkiu sveikatos Kariniauskui, nes jis yra svarbiausias jų komandos žaidėjas, – spaudos konferenciją palinkėjimu pradėjo Martinas Schilleris. – Buvo smagu pamatyti sirgalius ir jausti jų palaikymų. Jų buvo tik 150, bet tai geriau nei nieko.

Kalbant apie COVID-19 įveikusius žaidėjus, tai Nigelas rungtyniave be treniruočių, o šis mačas jam buvo lyg treniruotė. Augustine’as prieš tai praėjo tą pačią situaciją, pamažu didiname jo minučių kiekį. Tai – neeilinė situacija“.

„Didžiuojuosi vyrais, kad nenuleidome rankų. Kariniauskas sužaidė 3 minutes ir mes likome be įžaidėjų prieš „Žalgirį“. Išvykoje. Įsivaizduokite, kokioje mes padėtyje. Negaliu sakyti, kad nebuvome šalia varžovų. Mačiau, treneris ėmė minutės pertraukėles, išleido gale sunkiąją artileriją. Tai reiškia, kad nebuvo jiems labai ramu. O tai yra svarbiausia“, – džiaugėsi „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: