„Žalgirio“ fanai: „Nesuprantu, ar Grigonis už „Žalgirį“ žaidžia ar už CSKA. Galva pametęs išvis“

„Žalgirio“ fanai: „Nesuprantu, ar Grigonis už „Žalgirį“ žaidžia ar už CSKA. Galva pametęs išvis“

Kauno „Žalgiris“ (28/3) beveik užsitikrino pirmąją poziciją „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone. Lietuvos čempionai išvykoje 90:81 (21:22, 25:21, 25:20, 19:16) palaužė Vilniaus „Rytą“ (23/7).



„Žalgiris“ laimėjo pirmuosius du derbius Vilniuje ir Kaune (84:72 ir 92:45). Sostinės ekipa triumfavo paskutinėje akistatoje balandžio 11-ąją Kaune 86:85. Tarpusavio pranašumą įgiję kauniečiai net ir susilyginę pergalėmis su „Rytu“, pakiltų į aukštesnę vietą.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje džiaugėsi pergalę.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nesuprantu, ar Grigonis už Žalgirį žaidžia ar už CSKA. Galva pametęs išvis“, - piktinosi Arnoldas.

„Taip ir turėjo būti, tik galėjo da labiau suvaryti“, - komentavo Aurimas.

„Komentatorių darbas daugiau nei apgailėtinas. Pirmus du kėlynius iš džiaugsmo šokinėjo, o paskutinius du komentavo, kaip žemę pardavę. Mokėčiau papildomai, kad galėčiau klausytis normalaus komentavimo“, - rėžė fanas Justinas.

„Vilniečiai rauda, o Lietuvos čempionų fanai triumfuoja. Eilinė ir pelnyta pergalė. LKL lygoje karalius yra tik vienas - ŽALGIRIS. Su pergale, kauniečiai!“, - komentavo Armi.

„Valio. Smagios rungtynės. Sveikinimai“, - rašė fanas Robertas.

„Rytas vel depresijoj bus“, - juokavo Mindaugas.

„Bet tvartas ir yra tvartas eilini kartą parodė savo lygį jokios kitos skanduotes nežino kaip gauna į kaulus nemoka pralošti , bet tiesa yra tiesa nuleido Žalgiris eilinį kartą Rytą ant žemės“, -  savo mintis išdėstė Giedrius.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: