M. Schilleris: „Abi ekipos sužaidė geras rungtynes. Manau, kad fanams tai patiko“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Abi ekipos sužaidė geras rungtynes. Manau, kad fanams tai patiko“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ (28/3) beveik užsitikrino pirmąją poziciją „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone. Lietuvos čempionai išvykoje 90:81 (21:22, 25:21, 25:20, 19:16) palaužė Vilniaus „Rytą“ (23/7).



„Žalgiris“ laimėjo pirmuosius du derbius Vilniuje ir Kaune (84:72 ir 92:45). Sostinės ekipa triumfavo paskutinėje akistatoje balandžio 11-ąją Kaune 86:85. Tarpusavio pranašumą įgiję kauniečiai net ir susilyginę pergalėmis su „Rytu“, pakiltų į aukštesnę vietą.

Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris išskyrė pergalės aspektus.

„Tai buvo labai kietos rungtynių iš abiejų pusių. Jie yra labai geri puolime kovojant dėl kamuolių, o tai mums sukėlė problemų, bet po ilgosios pertraukos tą problemą išsprendėme. Abi ekipos sužaidė geras rungtynes. Manau, kad fanams tai patiko.


Papildomai žaidėjų motyvuoti tikrai nereikia. Čia esu jau aštuonius mėnesius ir puikiai žinau, kad tai yra derbis. Nieko papildomai užkūrinėti nereikia.

Mums trūko mūsų sirgalių. Viso sezono metu mums labai trūko gerbėjų, smagu, kad jie vėl gali lankytis arenoje. Jie tikrai daro nemenką skirtumą“, – teigė M. Schilleris.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: