G. Žibėnas: „Mūsų širdys plaka vienodu ritmu“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Mūsų širdys plaka vienodu ritmu“ (VIDEO)

Tryliktoje „Iš arti“ laidoje – Vilniaus „Ryto“ reguliaraus sezono finišo apibendrinimas, 7 rungtynės per 13 dienų bei laukianti ketvirtfinalio akistata su varžovais iš Saulės miesto.



„Mūsų širdys plaka vienodu ritmu. Ar tai treneris, ar žaidėjas, ar štabo narys, – įsitikinęs „Ryto“ vyr.treneris Giedrius Žibėnas. – Mes visi susitarėme tam tikrus dalykus, surimtėjame ir žinome ko čia esame, už ką esame atsakingi ir ko siekiame.“

Sostinės klubo gynėjas Andrew Goudelockas komandos rezultatus reguliariajame sezone įvertino gana neblogai.

„Manau, kad padarėme neblogą darbą. Pralaimėjome kelias paskutines rungtynes, bet iš esmės žiūrint į viską, ką turėjome su traumomis, koronavirusu ir visu kitu, padarėme gana gerą darbą. Galėjome laimėti Panevėžyje, bet tikiuosi dar susitiksime“, – teigė „Ryto“ legionierius.


Šio sezono „Ryto“ ir „Šiaulių“ susitikimuose 4 kartus pergalę šventė vilniečiai, tačiau Arnas Butkevičius pabrėžė, kad prieš šį oponentą privaloma neatsipalaiduoti.

„Prieš tokią komandą tikrai negalima atsipalaiduoti, nes jeigu jiems pavyksta įgyti kažkokį pranašumą ar varžovas atsipalaiduoja, jie labai greitai gali rungtynes palenkti į savo pusę. Atkrintamosiose tokiems dalykams nėra vietos“, – mano „Ryto“ kapitonas.   

Kalbėdamas apie laukiantį „Ryto“ varžovą ketvirtfinalyje, A.Goudelockas pridėjo, kad jie yra pavojingi bei žaidžiantys puolimo krepšinį.

„Kai pažiūri į jų žaidėjus individualiai, jie turi tikrai stiprių krepšininkų, ypač Fridrikssonas. „Šiauliai“ yra į puolimą orientuota komanda, mėgstantys pelnyti taškus ir pavojingi. Tačiau kaip ir minėjau, mes pasitikime savo jėgomis. Nesijaudinu dėl rezultato, manau, kad jeigu išlaikysime koncentraciją ir žaisime kartu viskas bus gerai“, – dėstė sostinės klubo gynėjas.





RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: