I. Grinevičius – apie karjeros pradžią, kuriozinius laidų filmavimus ir sirgaliaus kritiką (VIDEO)

I. Grinevičius – apie karjeros pradžią, kuriozinius laidų filmavimus ir sirgaliaus kritiką (VIDEO)

„Bzz! Pokalbiai“ rubrikoje į Pauliaus Vaitiekūno vairuojamą „CityBee“ automobilį šįkart įsėdo vienas labiausiai „Betsafe-LKL“ sirgaliams atpažįstamų lygos veidų – LKL TV studijos vedėjas Ignas Grinevičius.



Pokalbio pradžioje pašnekovas prisiminė savo karjeros LKL pradžią. Tiesa, tuomet I. Grinevičius buvo ne televizijos studijos vedėjas, o rungtynių komentatorius.

„Nuvykau į Pasvalį ir davė mikrofoną komentuoti nuo kameros, nes tuo metu nelabai veikė pultas, ausinės, nebuvo visa tai pažengę tiek, kiek dabar. Prieš tai dar buvau Kėdainiuose komentavęs keletą mačų vietos televizijai su rankiniu mikrofonu“, – pirmąsias tiesiogines transliacijas prisiminė I. Grinevičius.

Kalbėdamas apie jaudulį tiesioginio eterio metu, studijos vedėjas paaiškino, kad jis neapsikrauna savęs mintimis, apie tai, kas gali nepavykti, o kameros ir prožektorių šviesos jam ne trukdo, bet kaip tik padeda susikaupti.


„Turbūt kad gal pirmą kartą ir būna (jaudulio, – aut. past.). Nepasakyčiau, kad čia jaudulys, čia labiau adrenalino pojūtis, kuris tave pažadina. Nes jauduliu laikyčiau, kai tu galvoji, kad kažkas gali nepasisekti, kai numatai galimą blogą scenarijų. Pas mane neveikia to galimo blogo scenarijaus programa, tai mane taip mobilizuoja ir išbudina – gal tokia streso rūšis“, – apie tiesioginio eterio metu veikiančius niuansus mintimis dalinosi pašnekovas.

Taip pat I. Grinevičius prisiminė ir kuriozinę, tačiau nelabai malonią situaciją, kai jo apranga buvo aplieta aistruolio alkoholiu.

„Atsimenu atvejį, kai vienas krepšinio sirgalius, aiškindamas Vaidui Čeponiui, kaip jis turi daryt, buvo apkabinęs viena ranka Vaidą, kita – mane. Toj rankoj buvo alaus bokalas ir jis pylė alų iš lėto ant manęs. Nebuvo man tiesiogiai adresuota kritika, bet aš buvau labiausiai nukentėjęs tokioj situacijoj, nes po to reikėjo valyti švarką“, – įsiminusią istoriją papasakojo I. Grinevičius.

Pilnas pokalbis su vienu „Betsafe-LKL“ veidų – rubrikoje „Bzz! Pokalbiai“.





LKL.lt

Video rekomendacijos: