Aiškėja, kiek didės kito sezono „Žalgirio“ biudžetas

Aiškėja, kiek didės kito sezono „Žalgirio“ biudžetas

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ toliau ruošiasi naujajam sezonui. Pirmadienį LKL čempionai surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatytas naujas generalinis partneris - TV3 Grupės naujos kartos televizija „Go3“.



„Džiaugiamės galėdami pasveikinti TV3 Grupę ir „Go3“ kaip naują strateginį ir generalinį partnerį. Kaip to įrodymas – „Go3“ logotipas užims ypatingą vietą „Žalgirio“ marškinėlių priekyje. Radome partnerį, kuris apjungia patikrintą žiniasklaidos ir televizijos patirtį su inovacijų galia bei unikaliu kūrybiškumu. „Go3“ – tai naujos kartos televizija, kuri leis mūsų sirgaliams dar geriau pajusti komandą pradedant naująjį sezoną. Ši partnerystė suteikia daug papildomų galimybių pristatyti „Žalgirį“ įvairiausiais kampais ir ne tik per rungtynes, tai ypač svarbu jaunesnei auditorijai“, – sako „Žalgirio“ direktorius P. Motiejūnas.

Naujasis partneris solidžiai prisidės ir prie komandos biudžeto. Vasaros viduryje P. Motiejūnas pasakojo, kad kitą sezoną „Žalgirio“ biudžetas bus apie 6,8 mln. eurų, o žaidėjams bei treneriams bus skirta apie 5 mln. eurų. Dabar klubo vadovas teigė, kad ši suma didės.

Pasak šaltinių, kito sezono „Žalgirio“ biudžetas turėtų didėti iki 1 mln. eurų. Jis turėtų būti apie 7,5 mln. eurų.


„Prisistatyme didesnį biudžetą netolimoje ateityje. Partnerio pozicija mums padeda tai daryti, bet biudžetas bus didesnis dėl kitų veiksmų, kuriuos atliksime. Bet kuriuo atveju vis tiek bus rizikos, kuri susijusi su pandemija ir mūsų galimybėmis priimti žiūrovus arenoje“, – teigė P. Motiejūnas.

Primename, kad pirmąsias rungtynes LKL čempionate žalgiriečiai žais rugsėjo 20 d., o Eurolygoje - spalio 1 d.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: