J. Lauvergne'as po pralaimėjimo: „Reikia tikėtis, kad mūsų žaidimas taps geresnis“ (VIDEO)

J. Lauvergne'as po pralaimėjimo: „Reikia tikėtis, kad mūsų žaidimas taps geresnis“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijoje vykstantį „Gloria Cup“ turnyrą pradėjo nesėkme. Martino Schillerio auklėtiniai antrą kartą pasirengimo cikle nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ komandai. Šį kartą dvikova pralaimėta rezultatu 69:76 (18:20, 16:20, 11:19, 24:17).



Po šio mačo „Žalgirio“ aukštaūgis Joffrey Lauvergne'as teigė, jog nereikia panikuoti, o reikia tęsti pradėtus darbus.

„Nežaidėme gerai. Tokia tiesa. Dar turime dvejas draugiškas rungtynes ir tada prasideda sezonas. Turime tęsti darbus ir žiūrėsime. Turime daug naujų žaidėjų. Aišku, tai nėra pasiteisinimas, bet tokia jau tiesa. Turime tęsti darbus ir reikia tikėtis, kad mūsų žaidimas taps geresnis“, - pasakojo prancūzas.

- Lyginant su pirmomis rungtynėsmis prieš „Lokomotiv“ klubą, ar jautėte, kad gynyboje atsirado daugiau tarpusavio supratimo?


- Manau, jog turėjome gerų atkarpų rungtynėse, bet labai daug kartų praradome kamuolius. Mūsų gynyba bangavo. Turime žaisti geriau. Turime laimėti. Esu tikras, kad galime tai padaryti. Tiesiog turime atrasti kelią į tai.

- Žinau, kad dar anksti apie tai kalbėti, bet kaip jaučiatės aikštėje su naujais komandos gynėjais: Emmanueliu ir Mantu?

- Dėl to neturiu jokių problemų, atrasiu būdą surasti ryšį su bet kuriuo žaidėju. Jaučiuosi gerai, jaučiuosi sveikas ir geros sportinės formos. Esu pasirengęs toliau dirbti ir stengtis iki momento, kada laimėsime. Yra žymiai smagiau laimėti nei pralaimėti. Aišku, tai skamba kvailai, bet tokia tiesa.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: