M. Schilleris: „Turime tik vieną žaidėją galintį patikimai valdyti kamuolį“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Turime tik vieną žaidėją galintį patikimai valdyti kamuolį“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Gloria Cup“ turnyre Turkijoje kol kas lieka be pergalių. Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 57:71 (23:16, 16:14, 14:18, 4:23) pralaimėjo Bursos „Tofaš“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris teigė, jog šis mačas buvo žingsnis į priekį.

„Du su puse kėlinio buvau patenkintas aikštėje vykusiais procesais. Man patiko mūsų gynyba prieš varžovų pikenrolus. Tai buvo žingsnis į priekį, tačiau paskutiniame kėlinyje tiesiog visiškai paleidome kontrolę iš savo rankų. Žinote, krepšinyje viskas vyksta abejose pusėse. Šioje situacijoje buvome tik su dviem žaidėjais, kurie gali sukti pikenrolus.

Mums trūko dviejų pagrindinių kamuolio valdytojų - Manto ir Janio. Mums buvo labai sunku generuoti puolimą. Kaip bebūtų, buvau patenkintas dėl tam tikrų procesų per pirmuosius tris kėlinius. Ketvirtasis kėlinys, žinoma, buvo labai sunkus. Suklydome daug kartų, o iš mūsų klaidų net 10 buvo varžovų perimti kamuoliai. Tai susiję su tuo, kad aikštėje neturėjome kamuolį galinčių valdyti žaidėjų.


Emmanuelis vis dar ieško sportinės formos. Ie esmės, turime tik vieną žaidėją galintį patikimai valdyti kamuolį. Tai yra vienintelis žaidėjas esantis tokioje formoje - Lukas. Jam būtų sunku vienam atlaikyti visas rungtynes“, - teigė M. Schilleris.

- Kokios galimybės turėti bent vieną traumuotą žaidėją kitoms rungtynėms?

- Tikrai nežinau, manau, kad dėl Manto - tikrai ne. Čia yra mano spėjimas. Dėl Janio tikrai nežinau. Bus tiesiog matyti, kokia yra situacija.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: