T. Cavanaugh: „Turime daug naujų žaidėjų, o tai nepalengvina situacijos“ (VIDEO)

T. Cavanaugh: „Turime daug naujų žaidėjų, o tai nepalengvina situacijos“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ komanda pasirodymą draugiškame „Gloria Cup“ turnyre baigė be pergalių. Sekmadienį žalgiriečiai pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams 60:82 (14:22, 14:27, 17:18, 15:15).



Po mačo „Žalgirio“ puolėjas Tyleris Cavanaugh atskleidė pralaimėjimo priežastį.

„Atiduodu pagarbą Lukui ir Edgarui, nes jiems reikėjo nešti visą naštą įžaidėjo pozicijoje. Aišku, kad buvo sunku žaisti be trijų pagrindinių įžaidėjų. Manau, kad Lukas ir Ulė atliko gerą darbą, padėdami įvesti komandą į žaidimą. Žaidėme prieš geriausią Europos komandą ir nesvarbu, ar ten žaidė visi ar ne visi žaidėjai - jie yra labai talentingi. Turėjome dar vieną galimybę pakovoti ir, manau, kad ja pasinaudojome“, - kalbėjo T. Cavanaugh.

- Pralaimėjote visas draugiškas rungtynes pasiruošimo cikle. Kaip įvertintumėte nuveiktą komandos darbą šioje sezono atkarpoje?

- Manau, kad mums sekėsi vis geriau. Turime daug naujų žaidėjų, o tai nepalengvina situacijos. Reikia išmokti trenerio sistemą, išmokti žaisti kartu. Aišku, jog pralaimėjimai nuvilia, mes tikrai esame geresnė komanda nei rodo rezultatai. Manau, jog galime ir toliau tobulinti savo žaidimą ir toliau tęsti varžymąsi aukštame lygyje. Šis klubas yra žinomas dėl draskymosi kiekvienoje atakoje, tokie ir turime būti.







Zalgiris.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: