Paskutinis šansas įsigyti „Žalgirio“ sezono abonementą ir ketvirtadienį startuojanti bilietų prekyba

Paskutinis šansas įsigyti „Žalgirio“ sezono abonementą ir ketvirtadienį startuojanti bilietų prekyba

Zalgiris.lt nuotr.

Aukščiausio lygio kovų išsiilgę krepšinio gerbėjai praktiškai išgraibstė abonementus į prasidedančio sezono Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes. Trečiadienį prasidėsiančioje viešoje abonementų prekyboje sirgaliai susigrums dėl paskutinių vietų, o jau kitą dieną startuos bilietų prekyba į atskiras rungtynes „Žalgirio“ arenoje.



Rugpjūčio viduryje į prekybą buvo paleisti 3000 abonementų, kuriuos galėjo įsigyti tik 2019–2020 m. sezono abonementų savininkai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Rugsėjo 15 dieną 10.00 val. startuosiančioje abonementų viešoje prekyboje, kuri baigsis rugsėjo 16 d. 10.00 val., tebus likę vos 50 abonementų Žalioje zonoje (112/113 ir 130/131 sektoriuose).

Pasibaigus abonementų pardavimo laikotarpiui, iškart startuos bilietų prekyba į atskiras rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Nuo rugsėjo 16 d., ketvirtadienio, 11.00 val. bus galima įsigyti bilietus į spalio mėnesio rungtynes.

Pirmąjį 2021–2022 m. susitikimą „Žalgirio“ arenoje bus galima išvysti spalio 7 d., kai į Kauną atvyks Mindaugą Kuzminską ir Artūrą Gudaitį savo gretose turinti Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda.


Spalio 10 d. žalgiriečių laukia dvikova su Klaipėdos „Neptūno“ komanda, o Eurolyga į „Žalgirio“ areną sugrįš spalio 21-ąją, kai kauniečiai susitiks su Miuncheno „Bayern“ ekipa.

Bilietus bus galima įsigyti ir į spalio 23 ir 31 d. Lietuvos krepšinio lygos rungtynes, kuriose „Žalgiris“ priims Kėdainių „Nevėžio–Optibet“ ir Prienų „Labas GAS“ krepšininkus.

Norėdamas reaguoti į dažnai kintančius saugumo užtikrinimo reikalavimus, „Žalgiris“ šį sezoną bilietų prekybą vykdys tik į artimiausio mėnesio rungtynes. Pavyzdžiui, bilietai į lapkričio mėnesio rungtynes prekyboje pasirodys spalio antroje pusėje.

Primename, kad įvedus Galimybių pasą ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei atnaujinus reikalavimus uždarose patalpose vykstantiems renginiams, į „Žalgirio“ areną galės sugrįžti visi Galimybių pasą turintys aistruoliai. Tokiu atveju į rungtynes atvykstantiems asmenims patogiausia pasiskiepyti ir klubas skatina krepšinio gerbėjus būti pasiruošus sezonui, taip išvengiant nuolatinio testavimo prieš kiekvienas rungtynes.

Bilietų prekyba bus vykdoma tik internetu, „Žalgirio“ arenos kasos nebus atidaromos. Dėl grupinių (10 bilietų ir daugiau) užsakymų galima kreiptis el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: