„Ryto“ naujokas K. Smithas: „Noriu laimėti LKL ir patekti į kitą Čempionų lygos etapą“

„Ryto“ naujokas K. Smithas: „Noriu laimėti LKL ir patekti į kitą Čempionų lygos etapą“

RytasVilnius.lt nuotr.

Naująjį sezoną tik pradėjusi Vilniaus „Ryto“ ekipa sulaukė dar vieno naujoko. Į sostinę trečiadienį atvyko gynėjas Kennethas Smithas.



Primename, kad 28-erių metų 191 cm ūgio amerikietis padėjo parašą ant vienerių metų sutarties su sostinės ekipa.

Atvykęs atletas pasidalijo savo mintimis.

„Pirmi įspūdžiai geri. Truputį pasinagrinėjau šį miestą. Mačiau, kad Vilniuje ir visoje šalyje gyvena daug žmonių. Džiaugiuosi čia būdamas, pagaliau čia atvykęs ir galėdamas žaisti krepšinį“, - teigė K. Smithas.


- Praeitą sezoną tau teko žaisti Lietuvoje. Kokie prisiminimai iš šių rungtynių?

- Panevėžio „Lietkabelis“, prieš juos turėjau neblogus skaičius. Mes išlyginome seriją 1-1 ir laimėjome grįžus namo, bet tikiuosi tai paruošė mane rungtynėms Lietuvoje.

- Kaip galėtum save apibūdinti kaip krepšininką?

- Esu komandinis žaidėjas, dalinuosiu kamuoliu, pelnau taškus, galiu gintis ir daryti daug dalykų, bet iš esmės noriu laimėti rungtynes, LKL ir patekti į kitą Čempionų lygos etapą.

- Kaip džiaugiesi galėdamas žaisti čia ir kokia būtų tavo žinutė „Ryto“ fanams?

- Labai džiaugiuosi čia būdamas, mano žinutė būtu tokia: tikiuosi, kad pamatysiu visus Čempionų lygos ir LKL rungtynėse bei viliuosi laimėti šiuos mačus. Viliuosi, kad mums pavyks įgyvendinti savo tikslus kovojant dėl taurės, vėliau ir vietiniame čempionate, o visų pirmiausia - pateksime į kitą Čempionų lygos turą.

Primename, kad gynėjas 2020-2021 m. sezoną pradėjo Antverpeno „Telenet Giants“ ekipoje. Per devynis mačus amerikietis vidutiniškai pelnė po 15 taškų, atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 16,7 naudingumo balo.


Gruodį į Limožo CSP ekipą persikėlęs K.Smithas Čempionų lygoje sužaidė tris rungtynes, o per jas, gynėjas fiksavo 9,3 taško, 10 rezultatyvių perdavimų ir 15,7 naudingumo balo rodiklius.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: