G. Žibėnas: „Komandos vardu privalau atsiprašyti sirgalių“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Komandos vardu privalau atsiprašyti sirgalių“ (VIDEO)

Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ (3/0) komanda dominavo nuo pat rungtynių pradžios, rodė galingą puolimą ir išsivežė pergalę iš sostinės.



„Betsafe-LKL“ rungtynėse Žydrūno Urbono auklėtiniai net 111:89 (24:20, 31:17, 26:26, 30:26) nepasigailėjo Vilniaus „Ryto“ (2/1).

Utenos ekipa sužaidė rezultatyviausią sezono mačą „Betsafe-LKL“.

Po mačo komandos treneriai kalbėjo:


„Komandos vardu privalau atsiprašyti sirgalių, kurie vėl mus aistringai palaikė. Sveikimai Utenai, kuri nusipelnė laimėti. Negalime rungtynių pradėti 0:9, varžovai per daug nenustebino, bet nustebinome save patys. Turėjome neblogą savaitę, bet kadangi turime 3 mačus per 8 dienas, stengiamės taupyti žaidėjus ir gauname tokį rezultatą. Varžovai pelnė 58 taškus, kurių buvo galima išvengti – tai sako viską“, – po rungtynių nepasitenkinimo neslėpė Giedrius Žibėnas.

„Reikia pripažinti, stipriai mes šiandien, reikia nebijoti pasidžiaugti. Reiktų man gal sėdėti kukliam, bet stipriai žaidėme, noriu atiduoti pagarbą vyrams, jie į daug ką įsiklausė, pirmiausiai – gynyboje. Reikia pripažinti, kad „Rytas“ yra gera komanda, bet šiandien veikė mūsų namų darbai, keitimai eigoje, kai bausti ėmė Kariniauskas“, – teigė Žydrūnas Urbonas.





LKL.lt

Video rekomendacijos: