M. Tejičius: „Rytas“ yra vienas didžiausių klubų Europoje

M. Tejičius: „Rytas“ yra vienas didžiausių klubų Europoje

Komandos komplektaciją baigęs Vilniaus „Rytas“ pasipildė naujoku. Juo tapo iš Serbijos kilęs ir Eurolygos patirties turintis 26-erių puolėjas Marko Tejičius.



Belgrado „Crvena Zvezda“ jaunimo piramidėje augęs 209 cm ūgio krepšininkas jau atvyko į Vilnių ir pasidalino mintimis.

Atletas negailėjo gerų žodžių apie „Ryto“ ekipą.

„Sulaukiau vėlyvą skambutį ir iškart priėmiau pasiūlymą. Žinau koks didelis yra šis klubas. Atvykau, kai tik galęjau. Tikrai džiaugiuosi čia būdamas“, - teigė M. Tejičius.


- Kiek iš tikrųjų džiaugiesi galėdamas žaisti „Ryte“?

- Labai džiaugiuosi, nes karjeros pradžioje esu žaidęs prieš Vilnių, Europos taurėje, o vėliau ir Eurolygoje. Žinau, koks yra didelis šis klubas, tai nemažas žingsnis man. Tai yra vienas didžiausių klubų Europoje.

- Ką`prisimeni iš rungtynių su „Rytu“?

- Pamenu, kad tai būdavo sunkios rungtynės, ypač čia, Lietuvoje. Nemėgau žaisti prieš „Rytą“, nes būdavo nelengva

- Tavo palinkėjimas „Ryto“ fanams ir ko galima tikėtis iš tavęs?

- Galiu pasakyti, jog aikštelėje atiduosiu viską, ką galiu. Žinau kokią didelę fanų bendruomenė čia turite. Lietuvoje turiu ir draugų, tad puikiai žinau, ką krepšinis reiškia Lietuvai. Atiduosiu maksimumą ir tikiuosi, kad kartu pasieksime visus sezono tikslus.

2020-2021 m. sezone M.Tejičius gynė Podgoricos „Studentski Centar“ garbę antroje Adrijos lygoje per 19 minučių vidutiniškai pelnė po 12,3 taško, atkovojo po 6,5 kamuolio ir rinko 16,3 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: