„Žalgirio“ arenoje numatomas „Ryto“ sirgalių antplūdis – klubas veš į Kauną nemokamai

„Žalgirio“ arenoje numatomas „Ryto“ sirgalių antplūdis – klubas veš į Kauną nemokamai

Lapkričio mėnesį Vilniaus „Rytas“ ištikimiausiems gerbėjams paruošė ypatingą siurprizą. Kartu su klubo partneriais „Satchel.eu“ ir „Lietuvos geležinkeliai“, JBR narysčių turėtojus į rungtynes Kaune nemokamai veš traukiniu.



Pirmoji šio sezono „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ akistata įvyks lapkričio 7 d. 17.20 val, o į „Žalgirio“ areną po daugiau nei dvejų metų pertraukos sugrįš ir organizuotą palaikymą kurianti „B Tribūna“.

JBR nariams kelionė traukiniu iš sostinės į Kauną ir atgal – nieko nekainuos. Tačiau bilietą į rungtynes reikės įsigyti patiems. „Ryto“ klubas kviečia rungtynių bilietus pasirinkti 338 ir 339 sektoriuose.

„Prisimename ištikimiausių mūsų klubo sirgalių, „B Tribūnos“, suorganizuotą daugiau nei pusės tūkstančio „Ryto“ fanų 2017–18 m. sezono išvyką į Kauną. Smagu, kad kartu su mūsų partneriais „Satchel.eu“ ir „Lietuvos geležinkeliai“ ir vėl galime padovanoti šią kelionę klubo aistruoliams. Tikime, kad gausus palaikymas įkvėps mūsų komandą kovai“, – sako „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.


„Suprantame, kaip svarbu palaikyti Vilniaus „Rytą“ išvykos rungtynėse Kaune, o labiausiai atsidavusiems ir aktyviausiems sirgaliams padėti būti šalia komandos ir suteikti jai papildomų jėgų kovoje su čempionato lydere. Linkime visiems „Ryto“ sirgaliams gero kelio į Kauną ir tikimės pergalės iš mūsų mylimos „Ryto“ komandos!“ – kalbėjo „Satchel.eu“ generalinis direktorius Sergiy Barybin.

Bendrovė „LTG Link“, vykdanti keliones traukiniais Lietuvoje ir užsienyje, primena, kad šiuo metu traukiniuose galioja sustiprintos saugumo priemonės – visos kelionės metu būtina dėvėti kaukes ir laikytis visų kitų bendrųjų sveikatos saugumo reikalavimų.

„Traukinys, skaičiuojant pagal išmetamą CO2 vienam keleiviui, yra bene tvariausia transporto priemonė, o kelionės elektrifikuotu maršrutu Vilnius–Kaunas jau dabar yra žaliausios iš visų, kadangi mūsų visi elektriniai traukiniai naudoja elektros energiją, 100 proc. pagamintą iš atsinaujinančių šaltinių. Planuojama, kad šiuo būdu į rungtynes vyks didelis būrys žmonių, kurie, priešingu atveju galbūt būtų pasirinkę keliones automobilių transportu. Džiaugiamės klubo iniciatyva skatinti rinktis traukinius ir mėgautis tvarios kelionės patirtimi drauge su komandos sirgaliais“, – teigia „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.







RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: