J. Zdovcas: „Dragičius duos mums tai, ko neturėjome iki šiol“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Dragičius duos mums tai, ko neturėjome iki šiol“ (VIDEO)

„Betsafe-LKL“ lyderių ir autsaderių akistatoje Helovino vakarą – bauginantis Kauno „Žalgirio“ (8-0) puolimas. Jure Zdovco auklėtiniai namuose 103:77 (32:16, 29:24, 20:23, 22:14) nepaliko vilčių lygos autsaideriams Prienų „Labas GAS“ (0-7).



Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Negaliu būti patenkintas šiomis rungtynėmis. Sužaidėme geras pirmas 8 minutes ir atsipalaidavome. Pirmoje mačo pusėje praleidome 40 taškų, panašiai ir antroje. Tai nėra priimtina. Darėme klaidas ir puolime, ir gynyboje, o pralaiminėdami mačus Eurolygoje negalime sau leisti daryti tokių klaidų žaisdami vietiniame fronte.

Zoranas į Kauną atvyksta šį vakarą, tiesa, dar turės atlikti medicininį patikrinimą. Žinoma, jis dar nebus geriausios formos. Jis treniravosi vienas, o tai ne tas pats, kas treniruotis su komanda. Tikiuos jis mums duos daug naudos. Pirmiausia, kietumo, agresyvymo, esame per minkšti, nekalbame gynyboje. Tritaškiai nėra jo stiprioji pusė, bet jis ties tuo dirba ir gerą dieną gali būti pavojingas. Tai nėra žaidėjas, kuris laimėtų vienas, bet jis turi tai, ko mes neturėjom iki šiol“, – po mačo sakė J. Zdovcas.

„Džiaugiamės bent jau tuo, kad privertėme Eurolygos komandą po dvigubos savaitės ketvirtajame kėlinyje mus spausti. Supykdėme juos, davėme kovą, nenusileidome ir parodėme, kad atvykome čia ne pasivaikščioti ir pažiūrėti į jų gražias aprangas, o kovoti“, – auklėtinių kovingumu pasidžiaugė „Labas GAS“ strategas Marius Leonavičius.









LKL.lt

Video rekomendacijos: