E. Mudiay dienos „Žalgiryje“ – suskaičiuotos?

E. Mudiay dienos „Žalgiryje“ – suskaičiuotos?

Zalgiris.lt nuotr.

Šią vasarą Kauno „Žalgirio“ komandos gretas papildęs NBA patirties turintis Emmanuelis Mudiay veikiausiai neužsibus Lietuvoje.



25-erių amerikeitis komandoje niekaip neranda sau vietos ir nepateisina į jį dėtų vilčių.

„Žalgirio“ klubas rimtai svarsto galimybė artimiausiu metu atsisveikinti su gynėju, kuris pastaruoju metu yra ir traumuotas. Kad tai gali nutikti, Krepsiniozinios.lt jau rašė ir spalio 14 d.

„Basket Overtime“ informuoja, kad „Žalgirio“ ekipoje E. Mudiay šį sezoną turėtų uždirbti tarp 400 ir 500 tūkst. eurų. Jo kontraktas galioja iki sezono pabaigos. Plačiau apie tai skaitykite čia.


Į jo vietą veikiausiai atvyks naujokas. Pagrindinis kandidatas - Tai Websteris. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Mįslingai apie E. Mudiay pasisakė ir Jure Zdovcas, kuris klausimus nukreipė ekipos vadovams.

„Negaliu komentuoti. Į šį klausimą jums galėtų atsakyti tik „Žalgirio“ vadovai. Mudiay artimiausiu metu bus atliekamas magnetinio rezonanso tyrimas“, - po pergalingo mačo prieš Prienų „Labas GAS“ teigė J. Zdovcas.

Primename, kad E. Mudiay į Kauną atvyko pakviestas buvusio „Žalgirio“ trenerio Martino Schillerio, tačiau pastarasis nesenai buvo atleistas, o jo vietą užėmė slovėnas Jure Zdovcas.

Šį sezoną E. Mudiay Eurolygoje per penkias rungtynes vidutiniškai aikštelėje praleidžia po 19 minučių ir pelno po 7,4 taško. Jis taip pat atkovoja po 2,2 kamuolio, atlieka po 3,2 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 5,6 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate E. Mudiay vidutiniškai renka po 11,3 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir 13,7 naudingumo balo statistiką.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: