„Žalgiris“ ieško dar dviejų naujokų

„Žalgiris“ ieško dar dviejų naujokų

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda nesėkmingai pradėjo šį sezoną ir Eurolygoje pralaimėjo visus septynis kartus bei šiuo metu užima 18 vietą.



Po tokio nesėkmingo sezono pradžios darbo neteko vyriausiasis treneris Martinas Schilleris, o jo vietą užėmė slovėnas Jure Zdovcas.

Negana to, traumą patyrė Joffrey Lauvergne'as, kuris šiemet nerungtyniaus.

Tiesa, „Žalgirio“ sustiprino daug patirties Eurolygoje sukaupęs Zoranas Dragičius. Keliose pozicijose galintis rungtyniauti 196 cm ūgio krepšininkas garsėja savo energija ir kovingumu.


Šiuo metu „Žalgiris“ aktyviai ieško dar dviejų naujokų. Rinkoje dairosi ne tik aukštaūgio, bet ir dar vieno gynėjo.

Naujasis gynėjas veikiausiai atvyks vietoje Emmanuelio Mudiay. „Žalgirio“ klubas rimtai svarsto galimybė artimiausiu metu atsisveikinti su šiuo amerikiečiu. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Primename, kad pagrindinis kandidatas pakeisti E. Mudiay yra laikomas Tai Websteris, kuris nutrauktė kontraktą su Naujosios Zelandijos „Breakers“, nes atsisakė skiepytis nuo COVID-19 ligos. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Tuo metu Prancūzijos spaudoje pasirodė žinutė, kad LKL čempionai domisi Adreianu Payne'u. Tiesa, jis nėra pagrindinė žalgiriečių opcija papildyti gretas.

„Žalgiris“ viliasi, kad naujuosius žaidėjus pavyks surasti kiek įmanoma greičiau.

Artimiausias rungtynes J. Zdovco auklėtiniai žais lapkričio 5 d., kuomet susigrums su Berlyno ALBA ekipa.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: