P. Motiejūnas „Esu apakęs, kad esant tokioje situacijoje, turime tokį palaikymą“ (VIDEO)

P. Motiejūnas „Esu apakęs, kad esant tokioje situacijoje, turime tokį palaikymą“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ nesėkmingai pradėjo šį sezoną ir Eurolygoje patyrė visus 8 pralaimėjimus bei rikiuojasi paskutinėje 18-oje vietoje.



Tuo metu LKL čempionate žalgiriečiai savaitgalį nusileido Vilniaus „Ryto“ ekipai, o po šio mačo „Žalgiris Insider“ platformoje „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas atsakė į prenumeratorių klausimus.

Jis atskleidė, kad neslepia nuostabos matydamas arenoje sirgalius bei fanų palaikymą.

„Aš esu matęs tų krizių, kai bijodavai išeiti į gatvę. O dabar man gėda išeiti į gatvę, nes yra toks palaikymas ir kas darosi tribūnose. Taip, kaip fanai mus palaiko, yra kosmosas. Jie norėjo prieš treniruotę ateiti palaikyti komandą...


Aš pats esu apakęs, kad mes turim tokį palaikymą būdami tokioje prastoje situacijoje. Čia yra didžiausia pagarba sirgaliams. Man jo nereikia, bet tiek žaidėjams, tiek treneriams, tai turėtų būti didžiausias stimulas kiekvieną dieną eiti ant parketo ir arti, arti, arti, kad atsiskaitytų už palaikymą, kurio šiai dienai mes nesame verti“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

Primename, kad sezono pradžioje LKL čempionai atleido Martiną Schillerį, o jį pakeitė Jure Zdovcas. Pokyčių įvyko ir žaidėjų gretose. „Žalgirį“ paliko Emmanuelis Mudiay, o atvyko Zoranas Dragičius bei Tai Websteris.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: