J. Zdovcas: apie artimiausias rungtynes, J. Lauvergne'ą ir galimą papildymą „Žalgiryje“

J. Zdovcas: apie artimiausias rungtynes, J. Lauvergne'ą ir galimą papildymą „Žalgiryje“

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį sieks iškovoti trečią pergalę Eurolygoje. Jure Zdovco auklėtiniai namuose susikaus su Vitorijos „Baskonia“ komanda.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris J. Zdovcas teigė, jog turėsime daryti viską, kad laimėtume.

„Baskai turėjo savaitę pasiruošti, tad tikrai pridės naujovių žaidime, kurie skirti nustebinti mums. Tokie žaidėjai, kaip Jasonas Grangeris, Rokas Giedraitis ar Vanja Marinkovičius gali mus stipriai nubausti, tad privalome jiems neleisti pajausti ritmo.

Mes žaisime namuose, reikia padaryti viską, kad laimėtume. Laukiu sunkių rungtynių, bus svarbi kiekviena ataka. Abiem komandoms labai reikia šios pergalės.


Daug pokyčių „Baskonia“ žaidime kol kas nepastebėjau. Gerai pažįstu Neveną Spahiją. Jis yra patyręs, Eurolygos patirties turintis treneris. Normalu, kad jis įves naujų dalykų. Jie kol kas tam dar neturėjo tam pakankamai laiko.

Kalbant apie pokyčius, tai noriu padėkoti savo asistentams. Jiems nebuvo paprasta ir man, bet gerai dirbome kartu, džiaugiuosi radęs dar du draugus savo krepšinio šeimoje. Šiuo metu trenerių štabe esame esame trise. Evaldo laukia ne tik skauto užduotys, bet ir kitos, kaip individualus darbas su žaidėjais. Taip pat tikiuosi, jog dar sulauksiu papildymo trenerių štabe.

Dar žaisime be Nielso Giffey, kuris dar serga COVID-19 bei vis dar traumuoti yra Paulius Jankūnas bei Joffrey Lauvergne'as. Tiesa, Joffrey artimiausiu metu atvyks į Kauną, bet dar reikės laiko, kad jis sugrįžtų“, - pasakojo J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: